00778naa a2200241 a 450000100080000000500110000800800410001910000200006024501430008026000090022350000270023265000130025965000170027265000150028965300200030465300170032465300340034170000200037570000190039570000230041470000200043777300790045719064512011-11-21 2011 bl uuuu u00u1 u #d1 aABREU, V. M. N. aCurtain color and lighting program in broiler productionbII. carcass and parts yield and abdominal fat deposition.h[electronic resource] c2011 aProjeto: 03.07.05.020. aCarcaça aIluminação aRendimento aCortina amarela aCortina azul aProdução de frango de corte1 aABREU, P. G. de1 aCOLDEBELLA, A.1 aJAENISCH, F. R. F.1 aPAIVA, D. P. de tRevista Brasileira de Zootecnia, Viçosagv. 40, n. 9, p. 2035-2038, 2011.