01023naa a2200253 a 450000100080000000500110000800800410001902400510006010000220011124501600013326000090029350001470030265000200044965000200046965000180048965000270050765300280053470000240056270000190058670000170060570000260062270000200064877301010066821289042020-12-31 2020 bl uuuu u00u1 u #d7 aDOI: https://doi.org/10.34117/bjdv6n7-5612DOI1 aAZEVEDO, L. M. F. aEstabilidade de bebida não alcoólica derivada do manipuçazeiro como alternativa para a merenda escolar municipal de Fortaleza-CE.h[electronic resource] c2020 aTítulo em inglês: Stability of non-alcoholic drink derived from manipuçazeiro as an alternative for municipal school meals in Fortaleza-CE. aFood processing aFood technology aProcessamento aTecnologia de Alimento aMouriri cearenses Huber1 aLUCENA, E. M. P. DE1 aBONILLA, O. H.1 aDINIZ, D. B.1 aSILVEIRA, M. R. S. da1 aPINHEIRO, L. F. tBrazilian Journal of Development, São José dos Pinhaisgv. 6, n. 7, p. 49572-49587, jul. 2020.