00813nam a2200193 a 450000100080000000500110000800800410001910000220006024501220008226001510020450001320035565000270048770000180051470000160053270000250054870000130057370000180058670000150060421161682019-12-06 2019 bl uuuu u00u1 u #d1 aMARTINS, I. B. A. aEffect of processing on the content and bioaccessibility of vitamin C of mixed tropical juice.h[electronic resource] aIn: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 13., 2019, Campinas. O futuro dos alimentos: Anais... Campinas: Galoá, 2019. 1 p.c2019 aPublicado no Anais Eletrônico da Galoá Proceddings. SLACA. De 10 A 12 nov. 2019. Ref. 116806. Apoio financeiro CNPq e FAPERJ. aTecnologia de Alimento1 aGOUVEA, L. P.1 aLIMA, M. A.1 aRIBEIRO, A. P. de O.1 aARES, G.1 aROSENTHAL, A.1 aDELIZA, R.