00905nam a2200229 a 450000100080000000500110000800800410001910000160006024501620007626001720023850000450041065000200045565000270047570000230050270000220052570000200054770000290056770000170059670000200061370000230063370000190065620809622018-05-02 2017 bl uuuu u00u1 u #d1 aLEANDRO, M. aEffect of extracts of jabuticaba (Myrciaria jaboticaba) and jamun berry (Syzygium cumini) on human colon adenocarcinoma cells (HT-29).h[electronic resource] aIn: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMPc2017 aSLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. aFood technology aTecnologia de Alimento1 aLAGUERZA, C. B. D.1 aPASCOAL, G. de F.1 aBORGUINI, R. G.1 aSANTIAGO, M. C. P. de A.1 aFRAUCHES, N.1 aABREU, J. P. de1 aGODOY, R. L. de O.1 aTEODORO, A. J.