00816nam a2200217 a 450000100080000000500110000800800410001910000200006024501540008026001970023430000090043165000100044065300160045065300200046670000180048670000200050470000190052470000230054370000170056670000150058320292712016-02-12 2015 bl uuuu u00u1 u #d1 aOLIVEIRA, F. A. aEffect of high-pressure processing (HPP) on physicochemical parameters of Brazilian Sardine (Sardinella Braziliensis) fillets.h[electronic resource] aIn: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 11., 2015, Campinas. Ciência de alimentos: Qualidade de vida e envelhecimento saudável: [resumos]. Campinas: SLACA: Unicamp/FEAc2015 a2 p. acolor aNon thermal aProtein profile1 aROSENTHAL, A.1 aCABRAL NETO, O.1 aMARTINS, T. R.1 aFERREIRA, E. H. R.1 aSILVA, C. M.1 aDELIZA, R.