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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
18/08/2009 |
Data da última atualização: |
29/03/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
COSTA, L. V.; LOPES, R.; LOPES, M. T. G.; FIGUEIREDO, A. F. de; BARROS, W. S.; ALVES, S. R. M. |
Afiliação: |
Lucifrancy Vilagelim Costa, Ufam; RICARDO LOPES, CPAA; Maria Teresa Gomes Lopes, Ufam; Antenor Francisco de Figueiredo, Ufam; Willian Silva Barros, Universidade Federal de Pelotas; Silfran Rogério Marialva Alves, Ufam. |
Título: |
Cross compatibility of domesticated hot pepper and cultivated sweet pepper. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 9, n. 1, p. 37-44, Mar. 2009. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study aimed to investigate the compatibility of interspecific crosses between accessions of domesticated hot peppers (C. chinense) with cultivated sweet pepper (C. annuum L.). |
Palavras-Chave: |
Compatibilidade; Híbridos interespecíficos. |
Thesagro: |
Capsicum Annuum; Capsicum Chinense; Pimenta. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/186271/1/c8129491-5580-e99d.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
24/01/2013 |
Data da última atualização: |
24/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PINTO, M. A. B.; PARFITT, J. M. B.; NEMITZ, A. M. J.; SCIVITTARO, W. B.; WINKLER, A. S. |
Afiliação: |
Marilia Alves Brito Pinto, Universidade Federal de Pelotas; JOSE MARIA BARBAT PARFITT, CPACT; Ane Marilin Josende Nemitz, PUC-RS; WALKYRIA BUENO SCIVITTARO, CPACT; Antoniony Severo Winkler, Universidade Federal de Pelotas. |
Título: |
Physical attributes of a chernosol on the west border of rio grande do sul cultivated with rice in two cultivation and irrigation systems. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: ISTRO CONFERENCE, 19.; SUCS MEETING, 4., 2012, Montevideo. Striving for sustainable high productivity. [S.l.]: ISTRO, 2012. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Aggregation. |
Thesaurus NAL: |
density; porosity; soil management. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/75177/1/0000001819-ISTRO-2012.pdf
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Marc: |
LEADER 00716nam a2200193 a 4500 001 1946234 005 2013-01-24 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPINTO, M. A. B. 245 $aPhysical attributes of a chernosol on the west border of rio grande do sul cultivated with rice in two cultivation and irrigation systems.$h[electronic resource] 260 $aIn: ISTRO CONFERENCE, 19.; SUCS MEETING, 4., 2012, Montevideo. Striving for sustainable high productivity. [S.l.]: ISTRO$c2012 650 $adensity 650 $aporosity 650 $asoil management 653 $aAggregation 700 1 $aPARFITT, J. M. B. 700 1 $aNEMITZ, A. M. J. 700 1 $aSCIVITTARO, W. B. 700 1 $aWINKLER, A. S.
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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