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Registros recuperados : 1 | |
1. | | SANTOS, S. E. M.; GIMENES, M. A.; OLIVEIRA JUNIOR, J. O. L. de; COSTA, M. F.; GOMES, M. F. C.; VALENTE, S. E. S. Consequences of accelerated aging for DNA integrity and seed germination of cowpea. Genetics and Molecular Research, v. 18, n. 3, article gmr18304, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
25/04/2003 |
Data da última atualização: |
24/08/2010 |
Autoria: |
MATUURA, T. B.; LEITE, F. L.; BERNARDES FILHO, R. |
Afiliação: |
USP-Interunidades Ciência e Engenharia de Materiais, São Carlos, SP; Embrapa Instrumentação Agropecuária, São Carlos, SP. |
Título: |
Wheat gluten analysis by atomic force microscopy |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Microscopica, Maracaibo, v.12, 2003. Supplement A |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
CD de trabalhos e resumos apresentados no Second Latin American Symposium on Scanning Probe Microscopy, Búzios, Apr. 2003. 3 f. 1 CD-ROM. |
Conteúdo: |
Gluten is a protein fraction isolated from the endosperm of wheat. It displays unique characteristics, mainly high viscoelasticity, which allow its use for making several kinds of dough. Inthis work we made thickness measurements of thin films of gluten and used electronic microscopy to confirm the existence of holes and bubles in gluten surface. |
Palavras-Chave: |
AFM; Atomici force microscopy; Microscopia de força atômica; Protein. |
Thesagro: |
Glúten; Trigo. |
Thesaurus NAL: |
wheat. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01096naa a2200241 a 4500 001 1024685 005 2010-08-24 008 2003 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMATUURA, T. B. 245 $aWheat gluten analysis by atomic force microscopy 260 $c2003 500 $aCD de trabalhos e resumos apresentados no Second Latin American Symposium on Scanning Probe Microscopy, Búzios, Apr. 2003. 3 f. 1 CD-ROM. 520 $aGluten is a protein fraction isolated from the endosperm of wheat. It displays unique characteristics, mainly high viscoelasticity, which allow its use for making several kinds of dough. Inthis work we made thickness measurements of thin films of gluten and used electronic microscopy to confirm the existence of holes and bubles in gluten surface. 650 $awheat 650 $aGlúten 650 $aTrigo 653 $aAFM 653 $aAtomici force microscopy 653 $aMicroscopia de força atômica 653 $aProtein 700 1 $aLEITE, F. L. 700 1 $aBERNARDES FILHO, R. 773 $tActa Microscopica, Maracaibo$gv.12, 2003. Supplement A
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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