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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  07/04/2004
Data da última atualização:  27/07/2007
Autoria:  BORDIGNON, J. R.; NAKAHARA, K.; YOSHIHASHI, T.; NIKKUNI, S.
Título:  Changes in quality factors during lactic acid fermentation of soybean milk.
Ano de publicação:  2004
Fonte/Imprenta:  In: WORLD SOYBEAN RESEARCH CONFERENCE, 7.; INTERNATIONAL SOYBEAN PROCESSING AND UTILIZATION CONFERENCE, 4.; CONGRESSO BRASILEIRO DE SOJA, 3., 2004, Foz do Iguassu. Abstracts of contributed papers and posters. Londrina: Embrapa Soybean, 2004.
Páginas:  p. 269.
Série:  (Embrapa Soja. Documentos, 228).
Idioma:  Inglês
Notas:  Editado por Flávio Moscardi, Clara Beatriz Hoffmann-Campo, Odilon Ferreira Saraiva, Paulo Roberto Galerani, Francisco Carlos Krzyzanowski, Mercedes Concordia Carrão-Panizzi.
Conteúdo:  In the last few years interest in the benefits of soybean in the prevention and control of chronic diseases has increased all over the world and many of its constituents has been demonstrated to have, either positive or negative, effects on human nutrition and health. Among them, the isoflavones have been reported to have a strong effect in controlling the cholesterol concentration in the human blood, the calcium concentration in bones and the development of some times of cancer. The soybean isoflavones found in the soybean are in the glycoside form, which are not as easily absorbed as their aglycosidic forms. Other soybean compounds of interest are the oligossacharides raffinose and stachyose, that can not be digested or absorbed, causing gas formation in the intestine as a consequence of their fermentation by the intestinal microorganisms. Soybean milk fermentation has been used to improve soybean taste and, thereafter, soybean consumption but little attention has been given to the changes in the concentration of these compounds during the fermentation process. The objective of this experiment was to determine the capacity of 15 different lactic acid bacteria to hydrolyze isoflavones to their aglycosidic form as well as their capacity to use oligossacharides as an energy source. The parameters evaluated were: microorganism growth, pH lowering capacity, lactic acid formation, sugar consumption, isoflavone hydrolysis capacity and total viable cells after 15 days of storage a... Mostrar Tudo
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSO23763 - 1UMTPL - --RF 633.34072W927a
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Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  07/03/2022
Data da última atualização:  07/03/2022
Tipo da produção científica:  Folder/Folheto/Cartilha
Autoria:  ALBUQUERQUE, L. B. de; FERREIRA, I. C.; MALAQUIAS, J. V.
Afiliação:  LIDIAMAR BARBOSA DE ALBUQUERQUE, CPAC; ISABEL CRISTINA FERREIRA, CPAC; JUACI VITORIA MALAQUIAS, CPAC.
Título:  Integração da restauração ecológica à pecuária (IRPE).
Ano de publicação:  2022
Fonte/Imprenta:  Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2022.
Páginas:  2 p.
Idioma:  Português
Thesagro:  Cerrado; Espécie Nativa; Gado; Gramínea; Pastejo.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/232228/1/Lidiamar-Folder-restauracao-final.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAC37254 - 1UMTFD - DDDIGITALDIGITAL
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1.Imagem marcado/desmarcado1250047, CEPALINDEX; RESUMENES DE DOCUMENTOS CEPAL/ILPES, Comision Economica para America Latina. Centro Latino Americano de Documentacion Economica y Social, Santiago-Chile
Biblioteca(s): Catálogo Coletivo de Periódicos Embrapa; Embrapa Acre; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Meio-Norte; Embrapa Soja.
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