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Registros recuperados : 71 | |
6. | | OLIVEIRA, L.; FUKUDA, W.; WATANABE, E.; NUTTI, M.; CARVALHO, J. L.; KIMURA, M. Total carotenoid concentration and retention in cassava products. In: SCIENTIFIC MEETING OF THE GLOBAL CASSAVA PARTNERSHIP, 1., 2008, Ghent. Cassava: meeting the challenges of the new millennium. Ghent:: IPBO, 2008. p. 38. SP01-16. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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10. | | PEREZ, D. V.; MELO, M. E. C. C. M.; DUARTE, M. N.; BARRETO, W. de O.; CURI, N.; KAMPF, N. Investigação do comportamento das propriedades fisica-químicas dos solos de uma microbacia nos tabuleiros costeiros do Espirito Santo. IN: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNÇIA DO SOLO, 25., 1995, Viçosa, MG. Resumos expandidos. Viçosa: UFV, 1995. v.3, p. 1709-1711. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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14. | | MELO, L. G. de L.; SILVA, E. K. C. e; CAMPOS NETO, J. R. M. C.; LINS, S. R. de O.; RODRIGUES, A. A. C.; OLIVEIRA, S. M. A. de. Indutores de resistência abióticos no controle da fusariose do abacaxi. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 51, n. 10, p. 1703-1709, out. 2016. Título em inglês: Abiotic resistance inducers for control of pineapple fusariosis. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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20. | | CRUZ, I.; RIVERA, J.; VIANA, P. A.; WAQUIL, J. M. Controle da lagarta do cartucho, Spodoptera frugiperda (Smith) em milho com diferentes inseticidas aplicados com dois volumes de água e impacto sobre o predador, Doru luteipes (Sardder). In: CONGRESSO NACIONAL DE MILHO E SORGO, 21., 1996, Londrina. Resumos... Londrina: IAPAR, 1996. p. 322. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 71 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Cocais. |
Data corrente: |
08/10/2018 |
Data da última atualização: |
10/01/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 4 |
Autoria: |
FREITAS, A. C. R. de; BUOSI, T. |
Afiliação: |
ANTONIO CARLOS REIS DE FREITAS, CPACP; THIAGO BUOSI, CPACP. |
Título: |
Context and challenges regarding the environmental certification of soy production in the Matopiba region of Brazil. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
American Journal of Industrial and Business Management, v.8, n.10, p.2086-2101, 2018. |
Páginas: |
16 p. |
ISBN: |
10.4236/ajibm.2018.810138 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Brazil has become one of the world?s largest grain producers and exporters by increasing productivity as well as expanding its agricultural frontiers in the last decades. Globally, the relevance of the consumer awareness of the need to preserve natural ecosystems is strengthened and consumer has demanded information from suppliers that demonstrate the sustainability of the productive chains. In the Matopiba region, the last agricultural frontier in the Brazilian Cerrado biome, soy producers are being encouraged to adhere to the responsible soy certification standard. This study evaluated three groups of certified soy producers. Field research has shown that farmers have common expectations: legitimacy, risk reduction, land valuation, and promotion of different modalities of access to the certification system. |
Palavras-Chave: |
Certificação ambiental; Matopiba. |
Thesagro: |
Cerrado; Grão; Soja. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/184023/1/Freitas-and-Buosi-2018-Context-and-Challenges.pdf
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Marc: |
LEADER 01456naa a2200205 a 4500 001 2097012 005 2019-01-10 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFREITAS, A. C. R. de 245 $aContext and challenges regarding the environmental certification of soy production in the Matopiba region of Brazil.$h[electronic resource] 260 $c2018 300 $a16 p. 520 $aBrazil has become one of the world?s largest grain producers and exporters by increasing productivity as well as expanding its agricultural frontiers in the last decades. Globally, the relevance of the consumer awareness of the need to preserve natural ecosystems is strengthened and consumer has demanded information from suppliers that demonstrate the sustainability of the productive chains. In the Matopiba region, the last agricultural frontier in the Brazilian Cerrado biome, soy producers are being encouraged to adhere to the responsible soy certification standard. This study evaluated three groups of certified soy producers. Field research has shown that farmers have common expectations: legitimacy, risk reduction, land valuation, and promotion of different modalities of access to the certification system. 650 $aCerrado 650 $aGrão 650 $aSoja 653 $aCertificação ambiental 653 $aMatopiba 700 1 $aBUOSI, T. 773 $tAmerican Journal of Industrial and Business Management$gv.8, n.10, p.2086-2101, 2018.
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Registro original: |
Embrapa Cocais (CPACP) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
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Registros recuperados : 3 | |
2. | | 2001303, AGRICULTURE (PARIS), Paris, FR Biblioteca(s): Catálogo Coletivo de Periódicos Embrapa; Embrapa Algodão; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Semiárido; Embrapa Soja; Embrapa Trigo. | |
3. | | 0904326, BOLETIM TECNICO. COPERSUCAR, COOPERSUCAR, Sao Paulo-SP Biblioteca(s): Catálogo Coletivo de Periódicos Embrapa; Embrapa Acre; Embrapa Agrobiologia; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Semiárido. | |
Registros recuperados : 3 | |
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