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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
26/11/2015 |
Data da última atualização: |
21/06/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GUEDES, A. M. M.; ANTONIASSI, R.; GALDEANO, M. C.; GRIMALDI, R.; WILHELM, A. E. |
Afiliação: |
ANDREA MADALENA MACIEL GUEDES, CTAA; ROSEMAR ANTONIASSI, CTAA; MELICIA CINTIA GALDEANO, CTAA; Renato Grimaldi, UNICAMP; ALLAN EDUARDO WILHELM, CTAA. |
Título: |
Propriedades físicas del aceite de pequi interesterificado. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS ON OILS & FATS AND ISF LECTURESRIP SERIES 31.; CONGRESSO LATINOAMERICANO DE GRASAS Y ACEITES, 16., 2015, Rosario. Evolución, inovacion y desafíos hacia un futuro sustentable: Proceedings... . Rosario: AGA World Congress, 2015. |
Páginas: |
1 p. |
Idioma: |
Espanhol |
Notas: |
Poster 221. Organização: The International Society for Fat Research, Asociación Argentina de Grasas y Aceites, Latin American - American Oil Chemists' Society. |
Thesagro: |
Pequi. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
15/12/2016 |
Data da última atualização: |
18/05/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
TORRES, F. E.; TEODORO, P. E.; CARGNELUTTI FILHO, A.; SANTOS, A. dos; ROCHA, M. de M.; SAGRILO, E. |
Afiliação: |
FRANCISCO EDUARDO TORRES, UEMS; PAULO EDUARDO TEODORO, UFV; ALBERTO CARGNELUTTI FILHO, UFSM; ADRIANO DOS SANTOS, Universidade Estadual do Norte Fluminense Darcy Ribeiro; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; EDVALDO SAGRILO, CPAMN. |
Título: |
Adaptability and phenotypic stability of semi-prostate cowpea genotypes in Mato Grosso do Sul. |
Título original: |
Adaptabilidade e estabilidade fenotípica de genótipos de feijão-caupi semiprostrado no Mato Grosso do Sul. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Bioscience Journal, Uberlândia, v. 32, n. 6, p. 1435-1441, Nov./Dec. 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Currently, cowpea growing covers three Brazilian regions, making essential the investigation of the magnitude of genotype x environment essential for choosing the best selection strategy and recommendation of cultivars. The aim of this study was to evaluate the adaptability and phenotypic stability of semi-prostate cowpea genotypes in sites from State of Mato Grosso do Sul based on different methodologies. We conducted four value of cultivation and use testing with lines and cultivars of cowpea genotypes in the years 2005 and 2006 in the municipalities of Aquidauana, Chapadão do Sul and Dourados. The experimental design was randomized complete block with 20 treatments and four replications. The grain yield data were submitted to individual and joint analysis of variance. Subsequently, data were submitted to adaptability and stability analysis by Eberhart and Russell (1966), Yates and Cochran (1938) (traditional) and Wricke (1965) methodologies. The genotypes BRS Xiquexique, TE97-304G-12, BR 17- Gurguéia and MNC99-541F-15 are the most suitable for growing in Mato Grosso do Sul by combine high yield grain, adaptability and phenotypic stability. |
Palavras-Chave: |
Genótipo x ambiente; Rendimento de grãos. |
Thesagro: |
Vigna Unguiculata. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/bitstream/doc/1058758/1/Maurisrael2016.pdf
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Marc: |
LEADER 01972naa a2200229 a 4500 001 2058758 005 2022-05-18 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTORRES, F. E. 240 $aAdaptabilidade e estabilidade fenotípica de genótipos de feijão-caupi semiprostrado no Mato Grosso do Sul. 245 $aAdaptability and phenotypic stability of semi-prostate cowpea genotypes in Mato Grosso do Sul.$h[electronic resource] 260 $c2016 520 $aCurrently, cowpea growing covers three Brazilian regions, making essential the investigation of the magnitude of genotype x environment essential for choosing the best selection strategy and recommendation of cultivars. The aim of this study was to evaluate the adaptability and phenotypic stability of semi-prostate cowpea genotypes in sites from State of Mato Grosso do Sul based on different methodologies. We conducted four value of cultivation and use testing with lines and cultivars of cowpea genotypes in the years 2005 and 2006 in the municipalities of Aquidauana, Chapadão do Sul and Dourados. The experimental design was randomized complete block with 20 treatments and four replications. The grain yield data were submitted to individual and joint analysis of variance. Subsequently, data were submitted to adaptability and stability analysis by Eberhart and Russell (1966), Yates and Cochran (1938) (traditional) and Wricke (1965) methodologies. The genotypes BRS Xiquexique, TE97-304G-12, BR 17- Gurguéia and MNC99-541F-15 are the most suitable for growing in Mato Grosso do Sul by combine high yield grain, adaptability and phenotypic stability. 650 $aVigna Unguiculata 653 $aGenótipo x ambiente 653 $aRendimento de grãos 700 1 $aTEODORO, P. E. 700 1 $aCARGNELUTTI FILHO, A. 700 1 $aSANTOS, A. dos 700 1 $aROCHA, M. de M. 700 1 $aSAGRILO, E. 773 $tBioscience Journal, Uberlândia$gv. 32, n. 6, p. 1435-1441, Nov./Dec. 2016.
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Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
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