Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Hortaliças; Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  03/03/1997
Data da última atualização:  12/12/2007
Autoria:  SILVA, J. G. C. da.
Afiliação:  EMBRAPA/DMQ.
Título:  The analysis of cross-sectional time series data.
Ano de publicação:  1975
Fonte/Imprenta:  1975 .
Idioma:  Inglês
Notas:  Tese (Doutorado)- Graduate Faculty of Norts Carolina State University at Raleigh, Raleigh.
Conteúdo:  This study is concerned with the estimation of linear relationships from cross-sectional time series data. The subject has been extensively discussed in the econometric literature. The diversity of the approaches proposed in the literature sistems both from the different sets of assumptions and the different estimation procedures adopted. Most of the alternative approahes are based on simpler assumptions than the more realistic assumptions used here. The variance component approaches ignore the possibility of serial correlation in the time direction. The seemingly unrelated regressions approaches assume a specific first order autoregressive error structure and treat cross-sectional unit effects as fixed rather than random. Two models are proposed to fit alternative situations. Model A assumes that the linear relationship is affected by a random disturbance with three...
Palavras-Chave:  Analysis; Analysis statistic; Corte transversal; Cross section; Data; Econometric; Econometry; Estatistica experimental; Experimental statistic; Linear model; Mathematical model; Modelo linear; Serie de tempo; Série temporal; Time series; Tyme series analysis.
Thesagro:  Análise Estatística; Dado; Econometria; Modelo Matemático.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
AI-SEDE14894 - 1UPCTS - --75/057SIL1975.00057
CNPH7978 - 1ADDTS - --T SIL 07/751984.07
Voltar






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  10/02/2015
Data da última atualização:  22/02/2016
Tipo da produção científica:  Orientação de Tese de Pós-Graduação
Autoria:  TONUCCI, L. B.
Afiliação:  LÍVIA BORDALO TONUCCI.
Título:  Evaluation of a probiotic fermented goat milk and its clinical application in type 2 diabetes Mellitus.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  2014
Páginas:  106 f.
Idioma:  Inglês
Notas:  Tese (Doutorado em Ciência da Nutrição) - Universidade Federal de Viçosa, MG, 2014. Co-Orientador: Karina Maria Olbrich dos Santos.
Palavras-Chave:  Diabetes Mellitus tipo 2; Leite de cabra fermentado probiótico; Probiotic milk.
Thesaurus NAL:  diabetes.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA12584 - 1UPATS - PPTS 08622014.00026
Fechar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional