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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
22/05/2020 |
Data da última atualização: |
01/12/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
HEISLER, G.; FISCHER, V.; PARIS, M. de; ANGELO, I. D. V.; PANAZZOLO, D. M.; ZANELA, M. B. |
Afiliação: |
GUILHERME HEISLER, UFRGS; VIVIAN FISCHER, UFRGS; MICHELI DE PARIS, UFRGS; ISABELLE DAMÉ VEBER ANGELO, UFRGS; DEJANI MAIRA PANAZZOLO, UFRGS; MAIRA BALBINOTTI ZANELA, CPACT. |
Título: |
Effect of green tea and oregano extracts fed to preweaned Jerseycalves on behavior and health status. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Veterinary Behavior, v. 37, p. 36-40, May/June 2020. |
ISSN: |
1558-7878 |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.jveb.2020.03.002 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to evaluate the effects of green tea (Camellia sinensis) and oregano (Origanumvulgare) extracts on behavior, weight gain, and health indicators of dairy calves from birth to 60 days ofage. Twenty-one Jersey calves were distributed into three treatments: without additives (CON); green teaextract (GT): supply of 30 mg/kg of body weight/day; and oregano extract (OR): supply of 60 mg/kg ofbody weight/day. Observers registered animal?s behavior at 5-minute intervals from 8:00 to 16:00, threetimes a week, from day 1 to day 60 of life. The behavioral variables considered were time spent instanding, lying down, ruminating, frequency of visits to feeders, frequency of eating pasture and straw, aswell as body weight gain, body temperature, heart and respiratory rates, and health conditions. GT andOR anticipated the occurrence of thefirst rumination and the ingestion of straw in approximately 7 dayscompared with CON but did not modify the body weight gain, incidence of diarrhea, health conditions,and other behavioral variables. Supply of GT and OR stimulated the onset of dry feed intake and rumi-nation without changing performance and health status. |
Thesagro: |
Bezerro; Chá Verde; Gado Jersey; Orégano; Ruminante. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/218511/1/Heisler-et-al.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/213197/1/Heisler-2020.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 4.061 | |
102. | | LIMA, B. G. de; MENDONÇA, J. L. de; CARVALHO, F. W. A.; BATISTA, M. A. V. Adaptabilidade da Cultivar Alfa Tropical na Região Centro Sul do Ceará. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 19, n. 2, jul. 2001. não paginado. CD-ROM. Suplemento. Trabalho apresentado no 41° Congresso Brasileiro de Olericultura, 2001.Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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103. | | ARAÚJO, A. A.; ADAMI, C. O. R.; SILVA JUNIOR, C. C. da; VASCONCELOS, D. V.; SILVA, J. A. R. da; LOURENÇO JUNIOR, J. de B.; MARTORANO, L. G.; PANTOJA, M. H. de A.; DELGADO, M. L.; MARGAIDO, Y. M. M. Adaptabilidade de bubalinos ao clima da Amazônia Oriental. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MEDICINA VETERINÁRIA, 41.; CONGRESSO DE MEDICINA VETERINÁRIA MILITAR, 14.; CONGRESSO DE AQUICULTURA, 10.; ENCONTRO DE SAÚDE PÚBLICA DO CONESUL, 2.; FEIRA DE PRODUTOS E SERVIÇOS, 17., 2014, Gramado. Um mundo, uma saúde: anais. Porto Alegre: Sociedade de Veterinária do Rio Grande do Sul, 2014.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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104. | | PURCINO, H. M. A.; VIANA, M. C. M.; FREIRE, F. M.; MACEDO, G. A. R.; SIMOES, J. C.; MASCARENHAS, M. H. T.; KARIA, C. T.; ANDRADE, R. P. Adaptabilidade e caracteristicas nutricionais de acessos de Arachis pintoi as condicoes edafoclimaticas do cerrado de Minas Gerais. In: REUNIAO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 41., 2004, Campo Grande, MS. A producao animal e a seguranca alimentar: anais. Campo Grande: SBZ: Embrapa Gado de Corte, 2004. 1 CD-ROM.Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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105. | | OLIVEIRA, E. J. de; GODOY, I. J. de; MORAES, A. R. A. de; MARTINS, A. L. M.; PEREIRA, J. C. V. N. A.; BORTOLETTO, N.; KASAI, F. S. Adaptabilidade e estabilidade de genótipos de amendoim de porte rasteiro. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 41, n. 8, p. 1253-1260, ago. 2006 Título em inglês: Adaptability and stability of peanut genotypes of runner growth habit.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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107. | | CARDOSO, M. J.; CARVALHO, H. W. L. de; LEAL, M. de L. da S.; SANTOS, M. X. dos; OLIVEIRA, A. C. de. Adaptabilidade e estabilidade de híbridos de milho na Região Meio-Norte do Brasil no ano agrícola de 1999/2000. Agrotrópica, Ilhéus, v. 13, n. 2, p. 59-66, 2001.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte; Embrapa Milho e Sorgo. |
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108. | | OLIVEIRA, G. V.; CARNEIRO, P. C. S.; CARNEIRO, J. E. de S.; CRUZ, C. D. Adaptabilidade e estabilidade de linhagens de feijão comum em Minas Gerais. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 41, n. 2, p. 257-265, fev. 2006 Título em inglês: Adaptability and stability of common bean in Minas Gerais State, Brazil.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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109. | | NASCIMENTO, M.; FERREIRA, A.; FERRÃO, R. G.; CAMPANA, A. C. M.; BHERING, L. L.; CRUZ, C. D.; FERRÃO, M. A. G.; FONSECA, A. F. A. da. Adaptabilidade e estabilidade via regressão não paramétrica em genótipos de café. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 45, n. 1, p. 41-48, jan. 2010.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia; Embrapa Café; Embrapa Unidades Centrais. |
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114. | | SCHLINDWEIN, J. A.; MIOTTI, A. A.; FIORELI-PEREIRA, E. C.; PEQUENO, P. L. DE L.; BORTOLON, L.; MARCOLAN, A. L. Adjustment of the expedite method for clay content determination in Rondônia soils. Ciência Rural, Santa Maria, v. 41, n. 12, p. 2096-2100, dez. 2011.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura; Embrapa Rondônia. |
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115. | | PARAÍSO, H. A.; AVELAR, R. I. S.; BRANDÃO JUNIOR, D. da S.; COSTA, C. A. da; GOMES, L. S. de P.; NASCIMENTO, W. M. Adjustments in the tetrazolium test methodology for assessing the physiological quality of chickpea seeds. Journal of Seed Science, v. 41, n. 1, p. 007-012, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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117. | | CASTRO, A. F. de; SANTOS, A. C. dos; SILVA, L. de J. de S.; MENEGHETTI, G. A.; LOPES, R. Adoção da cultivar BRS Pará no Amazonas: um estudo exploratório da expansão de açaizais com tecnologia agropecuária disponibilizada pela Embrapa. In: SILVA, L. de J. de S.; MENEGHETTI, G. A.; PINHEIRO, J. O. C. (ed.). O despertar para a ciência: contribuições dos alunos de iniciação científica para a pesquisa socioeconômica na Amazônia. Brasília, DF: Embrapa, 2022. p. 17-41.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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118. | | FUKUDA, W. M. G.; SOUZA, L. da S.; FUKUDA, C.; SANTOS, V. da S.; BORROMEU, C.; SILVA, M. N. da; COREOLANO, J. W. G.; PINHO, J. L. N. de; SANTOS, A. R. dos. Adoção de variedades de mandioca de polpa amarela para mesa no nordeste brasileiro. Cruz das Almas: Embrapa Mandioca e Fruticultura Tropical, 2008. 40 p. il. (Embrapa Mandioca e Fruticultura Tropical. Boletim de pesquisa e desenvolvimento, 41).Tipo: Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 4.061 | |
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Registro completo
Biblioteca(s): |
Catálogo Coletivo de Periódicos Embrapa; Embrapa Rondônia. |
Identificador: |
41 |
Data corrente: |
09/05/2002 |
Data da última atualização: |
09/05/2002 |
Código do título: |
0904902 |
Título e Subtítulo: |
ACOMPANHAMENTO CONJUNTURAL DA AGROPECUARIA DE RONDONIA |
Entidade: |
CEPA-RO |
Local de publicação: |
Porto Velho-RO |
Periodicidade: |
irregular |
Editora: |
CEPA-RO |
Coleções da unidade: |
Embrapa Rondônia 1981 1(5); 1982 2(1-2); 1984 1(1-2,4-11); 1985 1(12-13,16); 1986 1(17); |
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