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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
07/05/2003 |
Data da última atualização: |
15/05/2018 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
GISBERT, J. M.; SOUZA, L.; GÓMEZ, L. D.; LOPES, P. R. C.; ALBÁÑEZ, S. |
Afiliação: |
PAULO ROBERTO COELHO LOPES, CPATSA. |
Título: |
Effects of the synthetic polymers aplication on the chemical properties of saline-alkali soil. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
In: FAZ, A.; ORTIZ, R.; MERMUT, A. R. (Ed.). Sustainable use and management of soils in arid and semiarid regions. [S.l.]: Quaderna Editorial, 2002. |
Páginas: |
v. 2, p. 65-66. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objcctive is to recovcr the chemical saline-alkali soils propertics, using synthetic polymers, in levels and svstcrns of application for extensive cultivation. |
Palavras-Chave: |
Ácido polimaleico; Alcalino; Propriedade química. |
Thesagro: |
Salinidade; Solo Salino. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/176833/1/Separata-9647.pdf
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Marc: |
LEADER 00932naa a2200241 a 4500 001 1132566 005 2018-05-15 008 2002 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGISBERT, J. M. 245 $aEffects of the synthetic polymers aplication on the chemical properties of saline-alkali soil. 260 $c2002 300 $av. 2, p. 65-66. 520 $aThe objcctive is to recovcr the chemical saline-alkali soils propertics, using synthetic polymers, in levels and svstcrns of application for extensive cultivation. 650 $aSalinidade 650 $aSolo Salino 653 $aÁcido polimaleico 653 $aAlcalino 653 $aPropriedade química 700 1 $aSOUZA, L. 700 1 $aGÓMEZ, L. D. 700 1 $aLOPES, P. R. C. 700 1 $aALBÁÑEZ, S. 773 $tIn: FAZ, A.; ORTIZ, R.; MERMUT, A. R. (Ed.). Sustainable use and management of soils in arid and semiarid regions. [S.l.]: Quaderna Editorial, 2002.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | BRESSIANI, O.; BIDUSKI, B.; MIRANDA, M. Z. de; GUTKOSKI, L. C.; GULARTE, M. A. Pasting properties of whole wheat flour with different particle size from brazilian cultivars indicated to cookies production. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 13., 2019, Campinas. Anais... Campinas: UNICAMP - FEA: Associação Latino Americana de Ciência dos Alimentos, 2019. v. 4, Eixo 2. Caracterização química e físico-química de alimentos (FQ), pôster 115852. SLACA.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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Registros recuperados : 1 | |
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