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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  06/04/2005
Data da última atualização:  06/04/2005
Autoria:  FORATO, L. A.; YUSHMANOV, V. E.; COLNAGO, L. A.
Título:  13C analysis of the 1- 13C oleic acid interaction with tho prolamins.
Ano de publicação:  2003
Fonte/Imprenta:  In: ENCONTRO LUSO-BRASILEIRO DE RMN, 2. set. 2003, Sintra, Portugal. Posters... Sintra, 2003. Ref. NP-P34.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Prolamins are the cereal storage proteins and are rich in proline and glutamine. The maize prolamins are called zeins and are classified according to their solubility. These proteins are deposited as an insoluble mass in protein bodies located in maize endosperm. The a zeins are insoluble in water and soluble in alcoholic solution and represent nearly 75% of the total zeins. a Zeins are comprised of two protein fractions identified in the poly-acrilamide electrophoresis gel (SDS/PAGE), Z19 and Z22, with relative molecular mass of 19 and 22 KDa, respectively. Zeins are studied because of their capability in forming hydrophobic films which can protect pills and nuts from humidity and ox:yyen:. They also can be used as biodegradable packs.
Palavras-Chave:  Prolamina.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPDIA8800 - 1UPCSP - --PROCI-03.001442003.00144
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pecuária Sudeste.
Data corrente:  20/04/2000
Data da última atualização:  03/05/2022
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  NÓBREGA, J. A.; FATIBELLO FILHO, O.; COSTA, L. M.; LOMBARDI, M. C. C.; GOUVEIA, S. T.; NOGUEIRA, A. R. de A.; BARNES, R. M.
Afiliação:  JOAQUIM A. NÓBREGA, UFSCAR; ORLANDO FATIBELLO FILHO, UFSCAR; LETICIA M. COSTA, UFSCAR; MARIA CRISTINA C. LOMBARDI, UFSCAR; SANDRO T. GOUVEIA, UFC; ANA RITA DE ARAUJO NOGUEIRA, CPPSE; RAMON M. BARNES, UNIVERSITU OF MASSACHUSETTS.
Título:  Cryogenic grinding and infrared heating as alternatives for sample preparation.
Ano de publicação:  2000
Fonte/Imprenta:  In: WINTER CONFERENCE ON PLASMA SPECTROCHEMISTRY, 2000, Fort Lauderdale, Florida. Fort Lauderdale: ICP Information Newsletter, 2000. p.308.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Despite the advancement in sample preparation mainly propelled by the development of rnicrowave furnace technology, sample digestion remains as the rate-determining step in the analytical sequence.
Palavras-Chave:  Cryogenic grinding; Infrared heating; Sample preparation.
Categoria do assunto:  W Química e Física
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/88951/1/PROCI-2000.00144.pdf
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Registro original:  Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPPSE12684 - 1UPCRA - DDPROCI-2000.00144NOB2000.00144
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