Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
23/05/2013 |
Data da última atualização: |
28/04/2017 |
Autoria: |
PINSTRUP-ANDERSEN, P. |
Título: |
Food subsidies in developing countries : costs, benefits, and policy options. |
Ano de publicação: |
1988 |
Fonte/Imprenta: |
Baltimore : Published for the International Food Policy Research Institute [by] the Johns Hopkins University Press, 1988. |
Páginas: |
374 p. |
ISBN: |
0-8018-3632-8 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Coleção Eliseu Alves: Biblioteca da Embrapa Sede. |
Conteúdo: |
Introduction: Syntheses of findings; Results from country studies; Implications for food policy: generalizing beyond study countries. |
Palavras-Chave: |
Food relief; Países em desenvolvimento; Subsídio agrícola. |
Thesaurus Nal: |
agricultural subsidies; developing countries. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |