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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoFARIA, L. P. de; SILVA, S. R.; LOLLATO, R. P. Nitrogen and trinexapac-ethyl effects on wheat grain yield, lodging and seed physiological quality in southern Brazil. Experimental Agriculture, Cambridge, v. 58, e21, p. 1?18, 2022.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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2.Imagem marcado/desmarcadoLOLLATO, R. P.; JAENISCH, B. R.; SILVA, S. R. Genotype-specific nitrogen uptake dynamics and fertilizer management explain contrasting wheat protein concentration. Crop Science, p. 1-19, Dec. 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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3.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, S. R.; SANTOS, H. P. dos; LOLLATO, R. P.; SANTI, A.; FONTANELI, R. S. Long-term effects of tillage systems on liming efficiency, soil chemical and physical properties, and wheat yield in southern Brazil. Soil Research, v. 60, n. 5-6, p. 497-510, 2022.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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4.Imagem marcado/desmarcadoGAZZIERO, D. L. P.; LOLLATO, R. P.; BRIGHENTI, A. M.; PITELLI, R. A.; VOLL, E. Manual de identificação de plantas daninhas da cultura da soja. 2. ed. Londrina: Embrapa Soja, 2015. 126 p. il. color. (Embrapa Soja. Documentos, 274).

Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Cerrados; Embrapa Gado de Leite; Embrapa Rondônia; Embrapa Roraima; Embrapa Semiárido; Embrapa Soja; Embrapa Unidades Centrais.

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5.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, S. R.; SANTOS, H. P. dos; LOLLATO, R. P.; SANTI, A.; FONTANELI, R. S. Soybean yield and soil physical properties as affected by long-term tillage systems and liming in southern Brazil. International Journal of Plant Production, v. 17, p. 65-79, 2022.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas; Embrapa Trigo.

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6.Imagem marcado/desmarcadoGAZZIERO, D. L. P.; RIBEIRO, R. B.; LOLLATO, R. P.; VOLL, E.; BRIGHENTI, A. M. Utilização de diclosulam no programa de controle de plantas daninhas em soja resistente ao glyphosate. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE SOJA, 4., 2006, Londrina. Resumos... Londrina: Embrapa Soja, 2006. p. 158. Organizado por Odilon Ferreira Saraiva, Simone Ery Grosskopf.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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7.Imagem marcado/desmarcadoFERREIRA, L. A. R.; SILVA, S. R.; LOLLATO, R. P.; FERREIRA, E. B.; KÖLLN, O. T. Wheat nitrogen utilization efficiency and yield as affected by nitrogen management and environmental conditions. Emirates Journal of Food and Agriculture, v. 33, n. 11, Nov. 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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8.Imagem marcado/desmarcadoGAZZIERO, D. L. P.; BRIGHENTI, A. M.; LOLLATO, R. P.; PITELLI, R. A.; VOLL, E.; OLIVEIRA, E.; MORIYAMA, R. T. Manual de identificação de plantas daninhas da cultura da soja. Londrina: Embrapa Soja, 2006. 115 p. (Embrapa Soja. Documentos, 274).

Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Cerrados; Embrapa Meio-Norte; Embrapa Rondônia; Embrapa Soja; Embrapa Trigo; Embrapa Unidades Centrais.

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9.Imagem marcado/desmarcadoGAZZIERO, D. L. P.; BRIGHENTI, A. M.; LOLLATO, R. P.; PITELLI, R. A.; VOLL, E.; OLIVEIRA, E. de; MORIYAMA. Manual de idetificação de plantas daninhas da cultura da soja. Londrina: Embrapa soja. 115 p. (Embrapa soja. Documentos, 274).

Biblioteca(s): Embrapa Roraima.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Semiárido. Para informações adicionais entre em contato com cpatsa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  26/10/2018
Data da última atualização:  02/12/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  VASCONCELOS, O. C. de M.; DUARTE, D.; SILVA, J. de C.; MESA, N. F. O.; MEDERIOS, B. J. T.; FREITAS, S. T. de.
Afiliação:  OSVALDO CAMPELO DE MELLO VASCONCELOS, Universidade Estadual de Campinas; DIRLIANE DUARTE, IFSertão, Petrolina PE; JOSÉ DE CASTRO SILVA, UNIVASF; NELSON FELIPE OLIVEROS MESA, Universidade Estadual de Campinas; BARBARA JANET TERUEL MEDEROS, Universidade Estadual de Campinas; SERGIO TONETTO DE FREITAS, CPATSA.
Título:  Modeling Tommy Atkins mango cooling time based on fruit physicochemical quality.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Scientia Horticulturae, v. 244, p. 413-420, jan. 2019.
DOI:  10.1016/j.scienta.2018.09.06
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Mango physicochemical quality can potentially affect fruit cooling time. In that case, an efficient cooling time should take into account fruit quality parameters. The objective of this study was to develop models that can be used to predict Tommy Atkins mango cooling time based on fruit physicochemical quality. The prediction models were developed using 150 fruit harvested at maturity stages ranging from 2 to 4. Two thermocouples were fixed in each fruit, one immediately below the epidermis and the other close to the endocarp. From the total number of fruit, 83 were subjected to hydrothermal treatment and 67 were maintained at room temperature (25 °C). The hydrothermal treatment was applied by keeping the mangoes in water bath at 46 °C for 75 min. This treatment is commercially used as a phytosanitary method for mangoes exported to North America and Asian countries. After hydrothermal treatment, treated and non-treated fruit were kept in a cold room to determine the cooling time of the flesh immediately below the epidermis and close to the endocarp, untilreaching 12 °C. After reaching storage temperature, each fruit was evaluated for physicochemical characteristics, which were used to obtain the cooling time prediction models. Quality attributes presenting the highest to the lowest influence on fruit cooling time were fruit weight, flesh and skin color (Chroma, Hue angle and Lightness), soluble solids, dry matter, fruit diameter, fruit length, flesh thickness and seed thick... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Modelos de previsão.
Thesagro:  Fruta Tropical; Manga; Mangifera Indica; Resfriamento; Tratamento Hidrotérmico.
Thesaurus NAL:  Mangoes.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA57629 - 1UPCAP - DD
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