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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoULLRICH, S. E.; ESLICK, R. F. Chromosome location evidence for riso induced high lysine shrunken endosperm mutants of barley. Barley Genetics Newsletter, v. 8, p. 114-125, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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2.Imagem marcado/desmarcadoULLRICH, S. E.; ESLICK, R. F. Protein and lysine maternal inheritance effects in high protein and high lysine barley mutant Hiproly. Barley Genetics Newsletter, v. 8, p. 108-109, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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3.Imagem marcado/desmarcadoULLRICH, S. E.; ESLICK, R. F. Evidence for assigning the high amylose locus, amol of glacer barley to chromosome 3. Barley Genetics Newsletter, v. 8, p. 112-113, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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4.Imagem marcado/desmarcadoNEDEL, J. L.; ULLRICH, S. E.; PAN, W. L. Nitrogen use by standard height and semi-dwarf isotypes. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 32, n. 2, p. 147-152, fev. 1997. Título em português: Eficiência no uso de nitrogênio de genótipos de cevada de altura normal e semi-anã.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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5.Imagem marcado/desmarcadoULLRICH, S. E.; NILAN, R. A.; BACALTCHUK, B. Plant height improvement in barley. Vienna: FAO / IAEA, 1981. 7 p.

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6.Imagem marcado/desmarcadoBLAKE, T. K.; ULLRICH, S. E.; NILAN, R. A. Mapping of the Hor-3 locus encoding D hordein in barley. Theoretical and Applied Genetics, v. 63, p. 367-371, 1982.

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7.Imagem marcado/desmarcadoNEDEL, J. L.; ULLRICH, S. E.; PAN, W. L. Effect of seed size and protein content and N application timing on seedling vigor and grain yield of barley. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 31, n. 2, p. 113-119, fev. 1996. Título em português: Efeito do tamanho da semente, da concentração de proteína e da época de aplicação de nitrogênio no vigor e rendimento de grãos de cevada.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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8.Imagem marcado/desmarcadoROMAGOSA, I.; HAN, F.; CLANCY, J. A.; ULLRICH, S. E. Individual locus effects on dormancy during seed development and after ripening in barley. Crop Science, Madison, v. 39, n. 1, p. 74-79, 1999.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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9.Imagem marcado/desmarcadoNEDEL, J. L.; ULLRICH, S. E.; CLANCY, J. A.; PAN, W. L. Barley semidwarf and standard isotype yield and malting quality response to nitrogen. Crop Science, Madison, v. 33, n. 2, p. 258-263, 1993.

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10.Imagem marcado/desmarcadoULLRICH, S. E.; CLANCY, J. A.; ESLICK, R. F.; LANCE, R. C. M. B-Glucon content and uiscosity of extracts fromwaxy barley. Journal of Cereal Science, v. 4, p. 279-285, 1986.

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1.Imagem marcado/desmarcadoNEDEL, J. L.; ULLRICH, S. E.; PAN, W. L. Effect of seed size and protein content and N application timing on seedling vigor and grain yield of barley. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 31, n. 2, p. 113-119, fev. 1996. Título em português: Efeito do tamanho da semente, da concentração de proteína e da época de aplicação de nitrogênio no vigor e rendimento de grãos de cevada.
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2.Imagem marcado/desmarcadoNEDEL, J. L.; ULLRICH, S. E.; PAN, W. L. Nitrogen use by standard height and semi-dwarf isotypes. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 32, n. 2, p. 147-152, fev. 1997. Título em português: Eficiência no uso de nitrogênio de genótipos de cevada de altura normal e semi-anã.
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3.Imagem marcado/desmarcadoNEDEL, J. L.; ULLRICH, S. E.; CLANCY, J. A.; PAN, W. L. Barley semidwarf and standard isotype yield and malting quality response to nitrogen. Crop Science, Madison, v. 33, n. 2, p. 258-263, 1993.
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