|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
01/08/1992 |
Data da última atualização: |
14/11/2023 |
Autoria: |
JOHRI, C. B.; TALAPATRA, S. K. |
Título: |
Growth studies with jamunapari goats. III. Goat as a meat producing animal. |
Ano de publicação: |
1971 |
Fonte/Imprenta: |
Indian Veterinary Journal, v. 48, p. 602-604, 1971. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract : Seven Jamnapari goats of varying ages were maintained by browsing without supplemental roughage or concentrates up to slaughter at between 9.5 and 18.5 months of age, at liveweights of between 12.5 and 31.0 kg. Meat was tender and palatable, even at 18.5 months. Average dressing percentage was 48.86, with little difference among goats. |
Thesagro: |
Caprino; Carne; Produção. |
Thesaurus Nal: |
Carcass composition; Dressing percentage; Goat meat. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00902naa a2200205 a 4500 001 1520149 005 2023-11-14 008 1971 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aJOHRI, C. B. 245 $aGrowth studies with jamunapari goats. III. Goat as a meat producing animal. 260 $c1971 520 $aAbstract : Seven Jamnapari goats of varying ages were maintained by browsing without supplemental roughage or concentrates up to slaughter at between 9.5 and 18.5 months of age, at liveweights of between 12.5 and 31.0 kg. Meat was tender and palatable, even at 18.5 months. Average dressing percentage was 48.86, with little difference among goats. 650 $aCarcass composition 650 $aDressing percentage 650 $aGoat meat 650 $aCaprino 650 $aCarne 650 $aProdução 700 1 $aTALAPATRA, S. K. 773 $tIndian Veterinary Journal$gv. 48, p. 602-604, 1971.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Hortaliças. Para informações adicionais entre em contato com cnph.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
10/11/2000 |
Data da última atualização: |
10/11/2000 |
Autoria: |
TORRES, A. C.; MURASHIGE, T. |
Afiliação: |
EMBRAPA-CNPH, Brasilia, DF. |
Título: |
Morphogenesis in cultures of cotyledon and hypocotyl an root segments of L. esculentum mill. Ace, L. esculentum mill. Rutgers and L. Peruvianum (L.) Mill. PI 306811-67N-4. |
Ano de publicação: |
1987 |
Fonte/Imprenta: |
In Vitro Cellular e Developmental Biology, v.23, n.3, p.68A, Mar. 1987. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo 228. |
Palavras-Chave: |
Cultivar Ace; Lycopersicon peruvianum. |
Thesagro: |
Cultura de Tecido; Lycopersicon Esculentum; Morfogênese; Tomate. |
Thesaurus NAL: |
morphogenesis; tissue culture; tomatoes; varieties. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00814naa a2200253 a 4500 001 1769121 005 2000-11-10 008 1987 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTORRES, A. C. 245 $aMorphogenesis in cultures of cotyledon and hypocotyl an root segments of L. esculentum mill. Ace, L. esculentum mill. Rutgers and L. Peruvianum (L.) Mill. PI 306811-67N-4. 260 $c1987 500 $aResumo 228. 650 $amorphogenesis 650 $atissue culture 650 $atomatoes 650 $avarieties 650 $aCultura de Tecido 650 $aLycopersicon Esculentum 650 $aMorfogênese 650 $aTomate 653 $aCultivar Ace 653 $aLycopersicon peruvianum 700 1 $aMURASHIGE, T. 773 $tIn Vitro Cellular e Developmental Biology$gv.23, n.3, p.68A, Mar. 1987.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|