Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  10/02/2010
Data da última atualização:  08/07/2010
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  GOMES, E. G.
Afiliação:  ELIANE GONCALVES GOMES, SGE.
Título:  Modelling undesirable outputs with zero sum gains data envelopment analysis models.
Ano de publicação:  2008
Fonte/Imprenta:  Journal of the Operational Research Society, v.59, n.2, p. 616-623, 2008.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Data envelopment analysis (DEA) literature has proposed alternative models for performance assessment in the presence of undesirable outputs, such as pollutant emissions, where increased outputs imply reduced performance. However, the case where global equilibrium of outputs should be imposed has not yet been considered. We propose that the zero sum gains DEA (ZSG-DEA) models look especially suitable for treating equilibrium models, where the sum of the quantities produced by all decision-making units can be set as the upper admissible bound. This paper uses ZSG-DEA models to evaluate the carbon dioxide emission case study, which can be considered part of the Kyoto Protocol statement.
Palavras-Chave:  Data envelopment analysis; Undesirable outputs; Zero sum gains.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/17407/1/Modelling-undesirable-outputs.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
AI-SEDE47082 - 1UPCAP - DDSGE
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoGOMES, A. L. S.; SOUZA, W. F. M.; COSTA, A. O.; SOUZA, M. R. A.; CARVALHO, R. S. J. T.; SOUZA, G. S.; TERRA, A. M.; ROCHA, C. B.; HEIDEN, G.; MOREIRA, R. F. A. Aqueous extraction methods influence on the total phenolic and flavonoid contents and antioxidant capacity of carqueja infusions. In: LATIN AMERICAN SYMPOSIUM OF FOOD SCIENCE, 12., 2017, Campinas, SP. Anais... Campinas, SP: UNICAMP, 2017.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional