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Registros recuperados : 5 | |
1. | | ZANOTELLI, D.; MONTAGNANI, L.; CECCON, C.; MELO, G. W. B. de; MIMMO, T.; ANDREOTTI, C.; SCANDELLARI, F.; TAGLIAVINI, M. Carbon fluxes in the apple orchard. In: CONGRESSO DELLA SOCIETÀ ITALIANA DI ECOLOGIA, 19., Bolzano, 2009. Dalle vette alpine alle profondità marine: programma e riassunti. Bolzano: Eurac, 2010. p. 133 1 CD-ROM. Resumo. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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2. | | SCANDELLARI, F.; ZANOTELLI, D.; CECCON, C.; BOLOGNESI, M.; MONTAGNANI, L.; CASSOL, P.; MELO, G. W. B. de; TAGLIAVINI, M. Enhancing prediction accuracy of soil respiration in an apple orchard by integrating photosynthetic activity into a temperature-related model. European Journal of Soil Biology: Montrouge, Franca, FR, v. 70, p. 77-87, Sep./Oct. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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3. | | BRUNETTO, G.; VENTURA, M.; SCANDELLARI, F.; FILIPPETTI, I.; CERETTA, C. A.; MELO, G. W. B. de; KAMINSKI, J.; TAGLIAVINI, M. Nutrient release by decomposing ryegrass and white clover contributes to mineral nutrition of grapevines. In: INTERNATIONAL ISHS SYMPOSIUM ON MINERAL NUTRITION OF FRUIT CROPS, 6., 2008, Faros. Book of Abstract. Faros, Portugal: UAIg: ISHS, 2008. Não paginado Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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4. | | BRUNETTO, G.; VNTURA, M.; SCANDELLARI, F.; CERETTA, C. A.; KAMINSKI, J.; MELO, G. W. B. de; TAGLIAVINI, M. Nutrient release during the decomposition of mowed perennial ryegrass and white clover and its contribution to nitrogen nutrition of grapevine. Nutrient Cycling in Agroecosystems, Dordrecht, v. 90, n. 3, p. 299?308, jul. 2011. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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5. | | BRUNETTO, G.; MELO, G. W. B. de; KAMINSKI, J.; CERETTA, C. A.; SCANDELLARI, F.; VENTURA, M.; TAGLIAVINI, M. Effects of nitrogen fertilization of peach trees an a fertile soil in Southern Brazil. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF TEMPERATE ZONE FRUITS IN THE TROPICS AND SUBTROPICS, 8., 2007, Florianópolis. Program and abstracts. Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2007. p. 84. Resumo. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
14/12/2007 |
Data da última atualização: |
18/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BRUNETTO, G.; MELO, G. W. B. de; KAMINSKI, J.; CERETTA, C. A.; SCANDELLARI, F.; VENTURA, M.; TAGLIAVINI, M. |
Afiliação: |
G. Brunetto, UFSM; GEORGE WELLINGTON BASTOS DE MELO, CNPUV; João Kaminski, UFSM; C. A. Ceretta, UFSM; F. Scandellari, University of Bologna; M. Ventura, University of Bologna; M. Tagliavini, University of Bologna. |
Título: |
Effects of nitrogen fertilization of peach trees an a fertile soil in Southern Brazil. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF TEMPERATE ZONE FRUITS IN THE TROPICS AND SUBTROPICS, 8., 2007, Florianópolis. Program and abstracts. Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2007. p. 84. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo. |
Conteúdo: |
The Peach in Rio Grande do Sul State, Southern Brazil, covers almost 13 thousand of hectares and the area of the Serra Gaúcha, with its 3.200 hectares, j'sthe largest area cultívated, where mainly white flesh fruit varieties are cultlvated. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Fertilização; Região sul. |
Thesagro: |
Fruticultura; Nitrogênio; Pêssego; Solo. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/202916/1/9168-2007-p.84-85.pdf
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Marc: |
LEADER 01132nam a2200277 a 4500 001 1542202 005 2019-10-18 008 2007 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBRUNETTO, G. 245 $aEffects of nitrogen fertilization of peach trees an a fertile soil in Southern Brazil.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF TEMPERATE ZONE FRUITS IN THE TROPICS AND SUBTROPICS, 8., 2007, Florianópolis. Program and abstracts. Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2007. p. 84.$c2007 500 $aResumo. 520 $aThe Peach in Rio Grande do Sul State, Southern Brazil, covers almost 13 thousand of hectares and the area of the Serra Gaúcha, with its 3.200 hectares, j'sthe largest area cultívated, where mainly white flesh fruit varieties are cultlvated. 650 $aFruticultura 650 $aNitrogênio 650 $aPêssego 650 $aSolo 653 $aBrasil 653 $aFertilização 653 $aRegião sul 700 1 $aMELO, G. W. B. de 700 1 $aKAMINSKI, J. 700 1 $aCERETTA, C. A. 700 1 $aSCANDELLARI, F. 700 1 $aVENTURA, M. 700 1 $aTAGLIAVINI, M.
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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