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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  19/09/2023
Data da última atualização:  19/09/2023
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  BIZZO, H. R.; ANTONIASSI, R.; GAMA, P. E.; FONSECA, M. J. de O.
Afiliação:  HUMBERTO RIBEIRO BIZZO, CTAA; ROSEMAR ANTONIASSI, CTAA; PAOLA ERVATTI GAMA, CTAA; MARCOS JOSE DE OLIVEIRA FONSECA, CTAA.
Título:  Scaling down the sample amount in hop essential oil analysis.
Ano de publicação:  2023
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ESSENTIAL OILS, 53., 2023, Milazzo, Messina, Italy. Book of abstracts... Messina: Università di Messina, 2023. PA-30.
Idioma:  Inglês
Notas:  ISEO 2023.
Conteúdo:  Hop (Humulus lupus L., family Cannabaceae) has been introduced in Brazil in late 19th century, but its production in commercial scale has succeeded only in the last 20 years, prompted by the exponential increase in artisanal breweries. Use of the American Society of Brewing Chemists? (ASBC) official method [1] for volatile oils implicates in a 100 g dried hop sample per replicate (300 g for a triplicate result). Either in breeding studies or small scale production, intended to artisanal breweries, this is a prohytitive hop quantity to be set apart for testing. The objective was to reduce the amount of hop necessary for the distillation of the essential oil from hop cones in control quality analysis, without changing oil yield and composition.
Palavras-Chave:  Hidro destilação; Hop essential oil; Parâmetros de qualidade; Quality parameters.
Thesagro:  Cerveja; Humulus Lupulus; Lúpulo; Óleo Essencial; Qualidade.
Thesaurus Nal:  Beers; Essential oils; Hydrodistillation.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA15552 - 1UPCRA - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.
Data corrente:  16/01/2018
Data da última atualização:  12/06/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  KREJMER-RABALSKA, M.; RABALSKI, L.; SOUZA, M. L. de; MOORE, S. D.; SZEWCZYK, B.
Afiliação:  MARTYNA KREJMER-RABALSKA, INTERCOLLEGIATE FACULTY OF BIOTECHNOLOGY UNIVERSITY OF GDANSK AND MEDICAL UNIVERSITY OF GDANSK, POLAND; LUKASZ RABALSKI, INTERCOLLEGIATE FACULTY OF BIOTECHNOLOGY UNIVERSITY OF GDANSK AND MEDICAL UNIVERSITY OF GDANSK, POLAND; MARLINDA LOBO DE SOUZA, Cenargen; SEAN D. MOORE, CITRUS RESEARCH INTERNATIONAL (CRI), SOUTH AFRICA; BOGUSLAW SZEWCZYK, INTERCOLLEGIATE FACULTY OF BIOTECHNOLOGY UNIVERSITY OF GDANSK AND MEDICAL UNIVERSITY OF GDANSK, POLAND.
Título:  New method for differentiation of granuloviruses (Betabaculoviruses) based on multitemperature single stranded conformational polymorphism.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  International Journal of Molecular Sciences, v. 19, n. 1, 2018. Article pii: E83.
DOI:  10.3390/ijms19010083
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Baculovirus detection; Granulin; Granulovirus detection; Late expression factor-9; MSSCP; PCR.
Thesaurus NAL:  Betabaculovirus.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/171135/1/ijms-19-00083.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia (CENARGEN)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CENARGEN37200 - 1UPCAP - DD
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