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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  12/07/1996
Data da última atualização:  12/07/1996
Autoria:  BOAWN, L. C.; VIETS JUNIOR, F. G.; CRAWFORD, C. L.
Afiliação:  United States Department of Agriculture.
Título:  Effect of phosphate fertilizers on zinc nutrition of field beans.
Ano de publicação:  1954
Fonte/Imprenta:  Soil Science, v.78, n.1, p.1-7, July, 1954.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  In several experimentys to determine whether high levels of phosphate in the soil were a contributing to the occurrence of zinc deficiency in beans (Phaseolus vulgaris, var. Red Mexican) in central Washington, phosphate application had no effect on the uptake of either applied zinc or native soil zinc. More than doubling the concentration of phosphate in the plant tissue failed to produce zinc-deficiency symptoms or reduce the yield of dry matter of beans grown in greenhouse pots. In one field experiment, phosphate reduced the yield of dry beans, but this was not interpreted as an effect of phosphate on zinc nutrition. In a second field experiment, phosphate did not decrease the yield of dry beans. Phosphate application did not produce or accentuate zinc-deficiency symptoms in either field experiment. The amount of extractable phosphate in the soil was not related to the appearance of zinc-deficiency symptoms.
Palavras-Chave:  Feijao de campo; Fertilizer; Field beans; Phosphate.
Thesagro:  Fertilizante; Fosfato; Nutrição; Zinco.
Thesaurus Nal:  nutrition; zinc.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAP32714 - 1ADDSP - --SP30833083
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  30/01/2013
Data da última atualização:  01/03/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SOUZA, R. C. de; FREITAS, D. de G. C.; LATTARIO, F.
Afiliação:  RAQUEL CLAVERIE DE SOUZA, UNESA; DANIELA DE GRANDI CASTRO FREITAS, CTAA; FERNANDA LATTARIO, PRO TESTE.
Título:  Aceitabilidade de vinhos tintos finos encontrados no mercado brasileiro.
Ano de publicação:  2012
Fonte/Imprenta:  In: SIMPÓSIO EM CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 4., 2012, João Pessoa. Trabalhos... João Pessoa: SBCTA-PB, 2012.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Cepa de uva; Grau alcoólico; Origem; Preferência.
Thesagro:  Safra.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/75972/1/2012-259.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA11718 - 1UPCRA - PP2012/2592012.00259
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