Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Tabuleiros Costeiros.
Data corrente:  10/06/1997
Data da última atualização:  10/06/1997
Autoria:  CHANDRA SEKARAN, A.; KING, K. W.
Título:  Enzymatic modification of the extractability of protein from coconuts (Cocos nucifera).
Ano de publicação:  1967
Fonte/Imprenta:  Journal of Agricultural and Food Chemistry, v.15, n.2, p.305-309, 1967.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Recent FAO (6) estimatives of world copra productionreach 3.320,000 metric tons per year. Geographically this production is centered in or near the same areas where protein deficiency is a chronic public health problem. Although copra contains 20 to 25% protein of reasonable good nutritional quality, a number of situation combine to limit its consuption as food.
Palavras-Chave:  Coconut; Coqueiro; Enzimas; Extractability; Modificacao; Protein; Proteinas.
Thesagro:  Cocos Nucifera; Extração.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPATC14016 - 1ADDSP - --SP001380
Voltar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional