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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Milho e Sorgo.
Data corrente:  24/02/1997
Data da última atualização:  14/04/2023
Autoria:  ROGERS, J. S.; COLLIER, J. W.
Título:  Corn production in Texas.
Ano de publicação:  1952
Fonte/Imprenta:  Texas: TAES, 1952.
Páginas:  74p.
Série:  (TAES. Bulletin, 746).
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Corn growing areas; Corn culture; Corn diseases; Corn insects; Hybrid corn breeding procedures; Texas corn breeding program; Corn performance tests.
Palavras-Chave:  Cultivo; Culture; Diseases; Doencas; Improvement; Insetos; Maize; Production.
Thesagro:  Melhoramento; Milho; Produção.
Thesaurus Nal:  corn; insects.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMS2755 - 1ADDLV - PP633.15R727c1977.02638
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Semiárido. Para informações adicionais entre em contato com cpatsa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  16/10/2020
Data da última atualização:  16/10/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  SILVA, J. A. da; SOUSA, F. A. de; LIMA, A. M. S.; FIGUEIREDO, R. W. de; LIMA, M. A. C. de; RUFINI, M. do S. M.
Afiliação:  Joilna Alves da Silva; Francisco Acácio de Sousa; Antônio Maurício Sousa Lima; Raimundo Wilane de Figueiredo; MARIA AUXILIADORA COELHO DE LIMA, CPATSA; Maria do Socorro Moura Rufino.
Título:  Macromolecular antioxidants usually ignored, are the major part of dietary polyphenols: a study in the grapes industrial residues.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  International Journal of Development Research, v. 10, n. 8, p. 39527-39533, 2020.
DOI:  https://doi.org/10.37118/ijdr.19637.08.2020
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  This work aims to determine the concentration of phenolic compounds in different grape residue varieties generated by juice industry in the São Francisco Valley, as well as to evaluate macromolecular antioxidant compounds in grape residue with presenting as a main scope the realization of a detailed study on the properties of this product, seeking to identify it and characterize it as a commercial product rich in macroantioxidants. In this research, bagasse (husks + seeds) from the juice industry, obtained after the pressing and filtration stages during the production process, were analyzed. The results showed high levels of macroantioxidants compounds and polyphenols for the grape residue, associated to the antioxidant activity, and expressed in mean values ± standard deviation. It can be concluded that industrial grape residue, especially from the production of juices, are rich in macroantioxidants and can be used by food industry as a bioactive.
Palavras-Chave:  Macromolecular; Polifenóis não extraíveis; Proantocianidinas; Resíduo de uva.
Thesagro:  Antioxidante; Composto Fenólico; Suco; Suco de Fruta; Uva.
Thesaurus NAL:  Grapes.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA59236 - 1UPCAP - DD
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