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Registros recuperados : 20 | |
9. | | SOLTO, J. A.; SIQUEIRA, B. B.; LINS, J. A. C. U. M.; RODRIGUES, J. J. V. Pré-tratamento químico do pó do coco para a produção de mudas de tomate. Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, jul. 2003. Suplemento 2. Trabalho apresentado no 43º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2003. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, p. 316, jul. 2003. Suplemento 1. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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12. | | SIQUEIRA, B. B.; SOLTO, J. A.; LINS, J. A. C. U. M.; RODRIGUES, J. J. V. Cucumber production in coir filled plastic bags under greenhouse conditions. Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, jul. 2003. Suplemento 2. Trabalho apresentado no 43º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2003. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, p. 313, jul. 2003. Suplemento 1. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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13. | | LACERDA, D. B. C. L.; SIQUEIRA, B. S.; BASSINELLO, P. Z.; SOARES JÚNIOR, M. S.; KOAKUZU, S. N. Rice bran based biscuits. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 14., 2008, Shanghai, China. Abstracts. Shangai: Chinese Institute of Food Science and Technology, 2008. p. 404-405. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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14. | | SIQUEIRA, B.; PEREIRA, W. J.; BATISTA, K. A.; OOMAH, B. D.; FERNANDES, K. F.; BASSINELLO, P. Z. Influence of storage on darkening and hardening of slow- and regular-darkening carioca bean (Phaseolus vulgasris L.) genotypes. Journal of Agricultural Studies, v. 2, n. 2, p. 87-104, Sept. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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16. | | LACERDA, D. B. C. L.; SOARES, J. M. S.; BASSINELLO, P. Z.; SIQUEIRA, B. S.; KOAKUZU, S. N. Qualidade de biscoitos elaborados com farelo de arroz extrusado em substituição à farinha de trigo e fécula de mandioca. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Caracas, v. 59, n. 2, p. 199-205, jun. 2009. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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17. | | VIEIRA, R. D.; MAURO; A. O.; CASAGRANDE, A. A.; SIQUEIRA, B. F. de; MARTINELLI, N. M.; PANIZZI, R. de C. Comportamento de cultivares e linhagens de soja (Glycine max (L.) Merrill), em solo antes ocupado por vegetacao de cerrado. Cientifica, v.12, n.1/2, p.1-8, 1984. Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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18. | | PEREIRA, W. J.; SIQUEIRA, B. dos S.; DEUS, K. E. de; FERNANDES, K. F.; BASSINELLO, P. Z.; VIANELLO, R. P. Determinação das condições de qRT-PCR para genes envolvidos no fenômeno hard-to-cook em feijão carioca. In: SEMINÁRIO JOVENS TALENTOS, 6., 2012, Santo Antônio de Goiás. Resumos apresentados. Santo Antônio de Goiás: Embrapa Arroz e Feijão, 2012. p. 33. (Embrapa Arroz e Feijão. Documentos, 275). Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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19. | | SIQUEIRA, B. dos S.; BASSINELLO, P. Z.; SANTOS, S. C.; MALGARESI, G.; FERRI, P. H.; RODRIGUEZ, A. G.; FERNANDES, K. F. Do enzymatic or non-enzymatic pathways drive the postharvest darkening phenomenon in carioca bean tegument? LWT - Food Science and Technology, v. 69, p. 593-600, June 2016. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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20. | | LACERDA, D. B. C. L.; SOARES JÚNIOR, M. S.; BASSINELLO, P. Z.; CASTRO, M. V. L. de; SILVA-LOBO, V. L.; CAMPOS, M. R. H.; SIQUEIRA, B. dos S. Qualidade de farelos de arroz cru, extrusado e parboilizado. Pesquisa Agropecuária Tropical, v. 40, n. 4, p. 521-530, out./dez. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 20 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Gado de Corte. Para informações adicionais entre em contato com cnpgc.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Corte. |
Data corrente: |
21/02/2018 |
Data da última atualização: |
21/02/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
SIQUEIRA, B. L.; BINOTTO, E.; MALAFAIA, G. C. |
Afiliação: |
Bruna Lozano Siqueira, Mestre em Agronegócios pela Universidade Federal da Grande Dourados; Erlaine Binotto, Doutora em Agronegócios CEPAN/UFRGS, professora do Programa de Mestrado em Agronegócios e do PROFIAP da Universidade Federal da Grande Dourados - UFGD; GUILHERME CUNHA MALAFAIA, CNPGC. |
Título: |
Decision factors to purchasing premium beef. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Business Management Review, v. 5, n. 1, June 2015 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Título em português: Fatores de tomada de decisão de compra de carne premium. |
Conteúdo: |
The objective is to identify the decision-making factors in the purchase of premium beef in Campo Grande - MS. It is a qualitative, exploratory and descriptive study, discourse analysis technique used to the data. The results characterized the profile of consumers to be stabilized financially and holders, mostly of highly educated, conscious, diligent and faithful to purchase the product. Seek and enjoy in premium beef top quality, its softness and its fat content. It appears that perception, life cycle, friends and family, and the culture in which they operate on the priority factors in making the purchase of premium meat. The features most appreciated in the decision to are the taste, quality and satisfaction. The results suggest that there are marketing actions to influence the increase in premium meat consumption aiming to extend both the demand and supply in the sector, and thus expand this important niche. |
Palavras-Chave: |
Carne bovina; Carne premium; Decisão de compra; Premium meat; Purchase decision. |
Thesagro: |
Agronegócio. |
Thesaurus NAL: |
Agribusiness; Beef. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01660naa a2200253 a 4500 001 2087990 005 2018-02-21 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSIQUEIRA, B. L. 245 $aDecision factors to purchasing premium beef.$h[electronic resource] 260 $c2015 500 $aTítulo em português: Fatores de tomada de decisão de compra de carne premium. 520 $aThe objective is to identify the decision-making factors in the purchase of premium beef in Campo Grande - MS. It is a qualitative, exploratory and descriptive study, discourse analysis technique used to the data. The results characterized the profile of consumers to be stabilized financially and holders, mostly of highly educated, conscious, diligent and faithful to purchase the product. Seek and enjoy in premium beef top quality, its softness and its fat content. It appears that perception, life cycle, friends and family, and the culture in which they operate on the priority factors in making the purchase of premium meat. The features most appreciated in the decision to are the taste, quality and satisfaction. The results suggest that there are marketing actions to influence the increase in premium meat consumption aiming to extend both the demand and supply in the sector, and thus expand this important niche. 650 $aAgribusiness 650 $aBeef 650 $aAgronegócio 653 $aCarne bovina 653 $aCarne premium 653 $aDecisão de compra 653 $aPremium meat 653 $aPurchase decision 700 1 $aBINOTTO, E. 700 1 $aMALAFAIA, G. C. 773 $tBusiness Management Review$gv. 5, n. 1, June 2015
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Registro original: |
Embrapa Gado de Corte (CNPGC) |
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