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Registros recuperados : 6 | |
2. | | CARDOSO, A. S.; BERNDT, A.; LEYTEM, A.; ALVES, B. J. R.; CARVALHO, I. das N. O. de; SOARES, L. H. de B.; URQUIAGA, S.; BODDEY, R. M. Impact of the intensification of beef production in Brazil on grenhouse gas emissions and land use. Agricultural Systems, Essex, v. 143, p. 86-96, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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3. | | LOPES, F. C. F.; CARVALHO, I. das N. O. de; FONSECA, C. E. M. da; SILVA, A. B. da; SOUZA, V. C. de; GAMA, M. A. S. da; MORENZ, M. J. F. Concentrações de ácidos graxos C18:1 trans e de isômeros do ácido linoleico conjugado (CLA) na gordura do leite de cabras alimentadas com Flemingia macrophylla. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DO LEITE, 12.; WORKSHOP DE POLÍTICAS PÚBLICAS, 12.; SIMPÓSIO DE SUSTENTABILIDADE DA ATIVIDADE LEITEIRA, 13., 2013, Porto Velho. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2013. 3 p. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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4. | | LOPES, F. C. F.; CARVALHO, I. das N. O. de; FONSECA, C. E. M. da; GAMA, M. A. S. da; MORENZ, M. J. F.; SILVA, A. B. da; SOUZA, V. C. de. Concentrações de ácidos graxos de cadeia ímpar e ramificada na gordura do leite de cabras alimentadas com feno de Flemingia macrophylla. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DO LEITE, 12.; WORKSHOP DE POLÍTICAS PÚBLICAS, 12.; SIMPÓSIO DE SUSTENTABILIDADE DA ATIVIDADE LEITEIRA, 13., 2013, Porto Velho. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2013. 3 p. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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5. | | CARVALHO, I. das N. O. de; FONSECA, C. E. M. da; LOPES, F. C. F.; MORENZ, M. J. F.; GAMA, M. A. S. da; SOUZA, V. C. de; SILVA, A. B. da. Milk fatty acid composition of dairy goats fed increasing levels of Flemingia macrophylla hay. Semina: Ciências Agrárias, Londrina, v. 40, n. 1, p. 293-310, jan./fev. 2019. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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6. | | LOPES, F. C. F.; CARVALHO, I. das N. O. de; FONSECA, C. E. M. da; GAMA, M. A. S. da; MORENZ, M. J. F.; SILVA, A. B. da; SOUZA, V. C. de. Qualidade nutricional da gordura do leite de cabras alimentadas com feno de Flemingia macrophylla. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DO LEITE, 12.; WORKSHOP DE POLÍTICAS PÚBLICAS, 12.; SIMPÓSIO DE SUSTENTABILIDADE DA ATIVIDADE LEITEIRA, 13., 2013, Porto Velho. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2013. 3 p. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 6 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Mandioca e Fruticultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpmf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
06/12/2011 |
Data da última atualização: |
01/11/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
LEDO, C. A. da S.; SILVEIRA, T. C. da; AMORIM, E. P.; ROCHA, J. |
Afiliação: |
CARLOS ALBERTO DA SILVA LEDO, CNPMF; T. C. DA SILVEIRA, UFRB; EDSON PERITO AMORIM, CNPMF; J. ROCHA. |
Título: |
Evaluation of the coefficient of variation in banana experiments. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: PROMUSA SYMPOSIUM, 2011, Salvador. Bananas and plantains: toward sustainable global production and improved uses: abstracts. [Montepellier.]: [Bioversity International, 2011. p. 73. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of the present work was to suggest a classification for coefficients of variation (CV) in regard to the most used variables in banana experiments. The following characteristics were evaluated: plant height, pseudostem diameter, bunch weight, hand weight, fruit weight, number of fruits per bunch, fruit length, fruit diameter, number of hands and number of days from planting until harvest. |
Thesagro: |
Banana. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 00981nam a2200157 a 4500 001 1908648 005 2013-11-01 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aLEDO, C. A. da S. 245 $aEvaluation of the coefficient of variation in banana experiments. 260 $aIn: PROMUSA SYMPOSIUM, 2011, Salvador. Bananas and plantains: toward sustainable global production and improved uses: abstracts. [Montepellier.]: [Bioversity International, 2011. p. 73.$c2011 520 $aThe objective of the present work was to suggest a classification for coefficients of variation (CV) in regard to the most used variables in banana experiments. The following characteristics were evaluated: plant height, pseudostem diameter, bunch weight, hand weight, fruit weight, number of fruits per bunch, fruit length, fruit diameter, number of hands and number of days from planting until harvest. 650 $aBanana 700 1 $aSILVEIRA, T. C. da 700 1 $aAMORIM, E. P. 700 1 $aROCHA, J.
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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