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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroenergia. |
Data corrente: |
06/11/2020 |
Data da última atualização: |
06/11/2020 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SAMPAIO, B. L.; MIDORIKAWA, G. E. O.; SILVA, C. A. L.; SANTOS, L. C. Z.; OLIVEIRA, P. A. de. |
Afiliação: |
Bruno Leite Sampaio; Gláucia Emy Okida Midorikawa; Carolina Assunção Lucas Silva; Larissa Carmona Zonta Santos, Grupo Boticário; PATRICIA ABRAO DE OLIVEIRA MOLINARI, CNPAE. |
Título: |
Exploring fungal biodiversity in Brazil for natural colorants production. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO INTERNACIONAL ONLINE DE BIOCOSMÉTICOS E FITOPRODUTOS - BIOFITO, 2020. Anais. [S.l: s.n., 2020]. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Evento realizado on-line. |
Conteúdo: |
The objectives of this study were to select novel pigment-producing fungal strains, characterize the major colored metabolites in the selected crude extracts, and evaluate the extracts for their stability to light, pH, and temperature. |
Palavras-Chave: |
Fermentação submersa. |
Thesagro: |
Biodiversidade; Fermentação; Fungo. |
Thesaurus Nal: |
Anthraquinones; Biodiversity; Food coloring; Fungi; Submerged fermentation. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/217540/1/Exploring-fungal-biodiversity-2020.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroenergia (CNPAE) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
23/09/2015 |
Data da última atualização: |
24/09/2015 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, O. F. da; WANDER, A. E.; DI STEFANO, J. G.; DIDONET, A. D. |
Afiliação: |
OSMIRA FATIMA DA SILVA, CNPAF; ALCIDO ELENOR WANDER, CNPAF; JOSE GERALDO DI STEFANO, SRI; AGOSTINHO DIRCEU DIDONET, CNPAF. |
Título: |
Human development and food (In)Security in Brazil: prioritisation of regions for policies targeting rice and bean production. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: TROPENTAG 2015: INTERNATIONAL RESEARCH ON FOOD SECURITY, NATURAL RESOURCE MANAGEMENT AND RURAL DEVELOPMENT, Humboldt, 2015. Management of land use systems for enchanced food security - conflicts, controversies and resolutions: book of abstracts. Berlin: Unversität zu Berlin, 2015. |
Páginas: |
p. 709. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to identify the main poverty areas in Brazil and check if they are important in growing rice and beans in order to be considered as priority areas for agricultural research and extension services. |
Thesagro: |
Arroz; Custo de produção; Desenvolvimento econômico; Educação; Feijão; Saúde; Sociologia rural. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/130239/1/Tropentag2015-2.pdf
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Marc: |
LEADER 01170nam a2200241 a 4500 001 2024866 005 2015-09-24 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, O. F. da 245 $aHuman development and food (In)Security in Brazil$bprioritisation of regions for policies targeting rice and bean production. 260 $aIn: TROPENTAG 2015: INTERNATIONAL RESEARCH ON FOOD SECURITY, NATURAL RESOURCE MANAGEMENT AND RURAL DEVELOPMENT, Humboldt, 2015. Management of land use systems for enchanced food security - conflicts, controversies and resolutions: book of abstracts. Berlin: Unversität zu Berlin$c2015 300 $ap. 709. 520 $aThe objective of this study was to identify the main poverty areas in Brazil and check if they are important in growing rice and beans in order to be considered as priority areas for agricultural research and extension services. 650 $aArroz 650 $aCusto de produção 650 $aDesenvolvimento econômico 650 $aEducação 650 $aFeijão 650 $aSaúde 650 $aSociologia rural 700 1 $aWANDER, A. E. 700 1 $aDI STEFANO, J. G. 700 1 $aDIDONET, A. D.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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