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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agropecuária Oeste. |
Data corrente: |
13/01/2009 |
Data da última atualização: |
13/09/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
FARIAS, C. A. P. de; MIZOTE, F.; PADOVAN, M. P.; CATTO, J. B.; SANTOS, M. L. dos; SKOWRONSKI, L. T.; SILVA, A. de A.; SILVA, V. C. da. |
Afiliação: |
César Augusto Pessoa de Farias, MAPA; Fábio Mizote, MAPA; Milton Parron Padovan, Embrapa Agropecuária Oeste; Alberto Feiden, Embrapa Pantanal; Olácio Mamoru Komori, APOMS; João Batista Catto, Embrapa Gado de Corte, Martin Lopez dos Santos, AGRAER; Lino. |
Título: |
Comissão Estadual da Produção Orgânica em Mato Grosso do Sul - CPOrg-MS. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMINÁRIO DE AGROECOLOGIA DE MATO GROSSO DO SUL, 2., 2008, Dourados. A construção participativa da agroecologia em Mato Grosso do Sul: anais. Dourados: Embrapa Agropecuária Oeste, 2008. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Agroecologia. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/66239/1/31387.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
07/12/2015 |
Data da última atualização: |
11/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, N. K.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P. |
Afiliação: |
Nina K. Silva, UFRJ; REGINA ISABEL NOGUEIRA, CTAA; Suely P. Freitas, UFRJ. |
Título: |
Wall material selection for microencapsulating glicine max and punica granatum oils by spray drying. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: EUROPEAN DRYING CONFERENCE, 5.; 2015, Budapest. Eurodrying'2015. Budapest: [s. n.], 2015. |
Páginas: |
8 p. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Pomegranate seed oil, even though highly sensitive to oxidation, has been extensively studied due to its anti-inflammatory potential. Microencapsulation by spray drying can protect the oil and increase its shelf life. Modified starch, maltodextrin and gum arabic are evaluated by a mixture design to get the better wall material composition. The better response for drying process yield (41%) and oxidative stability (42%) were achieved using modified starch and gum arabic at the same proportion as wall material. |
Palavras-Chave: |
Agro-industrial by-product; Seed oil microencapsulation. |
Thesaurus NAL: |
oxidative stability. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/134965/1/Full-paper-Eurodrying-Nina-Katia-final.pdf
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Marc: |
LEADER 01138nam a2200181 a 4500 001 2030769 005 2016-02-11 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, N. K. 245 $aWall material selection for microencapsulating glicine max and punica granatum oils by spray drying.$h[electronic resource] 260 $aIn: EUROPEAN DRYING CONFERENCE, 5.; 2015, Budapest. Eurodrying'2015. Budapest: [s. n.]$c2015 300 $a8 p. 520 $aPomegranate seed oil, even though highly sensitive to oxidation, has been extensively studied due to its anti-inflammatory potential. Microencapsulation by spray drying can protect the oil and increase its shelf life. Modified starch, maltodextrin and gum arabic are evaluated by a mixture design to get the better wall material composition. The better response for drying process yield (41%) and oxidative stability (42%) were achieved using modified starch and gum arabic at the same proportion as wall material. 650 $aoxidative stability 653 $aAgro-industrial by-product 653 $aSeed oil microencapsulation 700 1 $aNOGUEIRA, R. I. 700 1 $aFREITAS, S. P.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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