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Registros recuperados : 6 | |
2. | | SOUZA, M. de F.; PIMENTEL-NETO, M.; SILVA, R. M. da; FARIAS, A. C. B.; GUIMARÃES, M. P. Gastrointestinal parasites of sheep, municipality of Lajes, Rio Grande do Norte, Brazil. Revista Brasileira de Parasitologia Veterinária, Jaboticabal, v. 21, n. 1, p. 71-73, jan./mar. 2012. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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4. | | SOARES, L. C. B.; BRITO, J. I. M.; ANJOS, E. dos; FARIAS, A. C. de; PEREIRA, D. H.; PEDREIRA, B. C. e; PRADO, T. A.; BATISTA, E. D. Effects of high intake supplementation containing differents additives on ruminal fermentation of grazing cattle during the dry season. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 55.; CONGRESSO BRASILEIRO DE ZOOTECNIA, 28., 2018, Goiânia. Construindo saberes, formando pessoas e transformando a produção animal: anais. Viçosa: Sociedade Brasileira de Zootecnia; Brasília, DF: Associação Brasileira de Zootecnistas. não paginado. Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril. |
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5. | | DIAS, R. P.; TEIXEIRA, M. F. S.; COSTA, E. C.; FARIAS, A. C.; AZEVEDO, D. A. A.; AGUIAR, T. D. F.; PINHEIRO, M. A. Potential for in vitro mesoderm differentiation of wharton's jelly cells from ovine umbilical cord isolated in different culture media. Pesquisa Veterinária Brasileira, Brasília, DF, v. 36 (supl. 1), p. 79-88, jun. 2016. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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6. | | DIAS, R. P.; PINHEIRO, R. R.; ANDRIOLI, A.; FARIAS, A. C.; SOUSA, A. L. M.; AZEVEDO, D. A. A.; ARAÚJO, J. F.; AGUIAR, T. D. F.; TEIXEIRA, M. F. S. Wharton's jelly cells from sheep umbilical cord maintained with different culture media are permissive to in vitro infection by Small Ruminant Lentiviruses. Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Belo Horizonte, v. 68, n. 5, p. 1292-1300, Sept./Oct. 2016. [ALICE ANDRIOLI PINHEIRO]. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Pesca e Aquicultura; Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
25/05/2020 |
Data da última atualização: |
20/10/2020 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
COSTA, P. da; COSTA, J. R. da; SILVA, A. P. da; CAVALCANTE, A. C. R.; WANDELLI, E. V.; TAVARES, E. D.; BIANCHINI, F.; BELTRAO, S. L. L. |
Afiliação: |
PATRICIA DA COSTA, CNPMA; JOANNE REGIS DA COSTA, CPAA; ADRIANO PRYSTHON DA SILVA, CNPASA; ANA CLARA RODRIGUES CAVALCANTE, CNPC; ELISA VIEIRA WANDELLI, CPAA; EDSON DIOGO TAVARES, CPATC; FABRICIO BIANCHINI, CPATSA; SELMA LUCIA LIRA BELTRAO, SIN. |
Título: |
Poverty and development. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: COSTA, P. da; COSTA, J. R. da; WANDELLI, E. V.; BIANCHINI, F.; TAVARES, E. D. (Ed.). No poverty: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020. |
Páginas: |
p. 11-17. |
Série: |
(Sustainable Development Goals, 1). |
ISBN: |
978-65-86056-03-7 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Science and technology are essential for sustainable development. Knowledge can generate changes in current patterns of development and contribute to poverty eradication. Science and its constant evolution have become a key resource for the generation of wealth, the reduction of social inequalities, and the improvement of quality of life in all its dimensions. In this context, Embrapa has dedicated resources for innovative studies in the areas of family farming, agribusiness, food security, fisheries, soil and water resources conservation, among others. Several more efficient technologies, such as improved cultivars and adapted production systems, are being developed and presented to Brazilian society. |
Palavras-Chave: |
Desigualdade social; Erradicação da pobreza. |
Thesagro: |
Agricultura Familiar; Desenvolvimento Sustentável; Pobreza; Segurança Alimentar. |
Thesaurus NAL: |
Poverty; Rural poverty. |
Categoria do assunto: |
B Sociologia Rural |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/216862/1/Costa-Poverty-development-2020.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/214737/1/Poverty-and-development-2020.pdf
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Marc: |
LEADER 01751naa a2200337 a 4500 001 2125704 005 2020-10-20 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-65-86056-03-7 100 1 $aCOSTA, P. da 245 $aPoverty and development.$h[electronic resource] 260 $c2020 300 $ap. 11-17. 490 $a(Sustainable Development Goals, 1). 520 $aScience and technology are essential for sustainable development. Knowledge can generate changes in current patterns of development and contribute to poverty eradication. Science and its constant evolution have become a key resource for the generation of wealth, the reduction of social inequalities, and the improvement of quality of life in all its dimensions. In this context, Embrapa has dedicated resources for innovative studies in the areas of family farming, agribusiness, food security, fisheries, soil and water resources conservation, among others. Several more efficient technologies, such as improved cultivars and adapted production systems, are being developed and presented to Brazilian society. 650 $aPoverty 650 $aRural poverty 650 $aAgricultura Familiar 650 $aDesenvolvimento Sustentável 650 $aPobreza 650 $aSegurança Alimentar 653 $aDesigualdade social 653 $aErradicação da pobreza 700 1 $aCOSTA, J. R. da 700 1 $aSILVA, A. P. da 700 1 $aCAVALCANTE, A. C. R. 700 1 $aWANDELLI, E. V. 700 1 $aTAVARES, E. D. 700 1 $aBIANCHINI, F. 700 1 $aBELTRAO, S. L. L. 773 $tIn: COSTA, P. da; COSTA, J. R. da; WANDELLI, E. V.; BIANCHINI, F.; TAVARES, E. D. (Ed.). No poverty: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020.
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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