Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 17
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoSHOCK, C. C. (ed.). Preliminary studies on Escherichia coli and onion. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2013. 42 p. il. (OSU. Special Report, Ext/CrS, 148).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoSHOCK, C. C. (coord.). Annual report 2012. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2012. 197 p. (OSU. Special Report, Ext/CrS, 144).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoSHOCK, C. C. (ed.). Annual report 2013. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2014. (OSU. Special Report, Ext/CrS, 149).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
4.Imagem marcado/desmarcadoSHOCK, C. C.; WILLIAMS, W. A. Pastures and their management in South-Central Brazil. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 12 (único), p. 105-118, 1977 Título em português: As pastages e seu manejo no Centro-Sul do Brasil.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados; Embrapa Unidades Centrais.

Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
5.Imagem marcado/desmarcadoSHOCK, C. C.; SAITO, H. M. Manual de revestimento vegetal rodoviário: sistema Anchieta-Imigrantes, projeto DERSA-IRI. São Paulo: DERSA, 1975. 1v.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
6.Imagem marcado/desmarcadoSHOCK, C. C.; FEIBERT, E. B. G.; SAUNDERS, L. D. Plant population and nitrogen fertilization for subsurface drip-irrigated onion. HortScience, v.39, n.7, p.1722-1727, 2004.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
7.Imagem marcado/desmarcadoSHOCK, C. C.; FEIBERT, E. B. G.; PINTO, J. M. Review of two decades of progress in the development of successful drip irrigation for onions. In: IRRIGATION SHOW & EDUCATION CONFERENCE, 2013, Austin. Proceedings... Falls Church: Irrigation Association, 2013. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
8.Imagem marcado/desmarcadoSAITO, H. M.; SHOCK, C. C.; REIN, J.; HOLLICK, A. M. Manual de revestimento vegetal projeto de pesquisa sobre revegetacao na BR-319 trecho Manaus Porto Velho. Rio de janeiro: Instituto de Pesquisas Rodoviarias, 1978. 1v.

Biblioteca(s): Embrapa Solos.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
9.Imagem marcado/desmarcadoSHOCK, C. C.; WILLIAMS, W. A.; JONES, M. B.; CENTER, D. M.; PHILLIPS, D. A. Nitrogen fixation by subclover associations fertilized with sulfur. Plant Soil, v. 81, n. 3, p. 323-332, 1984.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
10.Imagem marcado/desmarcadoPINTO, J. M.; SHOCK, C. C.; FEIBERT, E. B. G.; SAUNDERS, L. D. Onion response to irrigation criteria for two varieties at two plant populations. In: SHOCK, C. C. (Ed.). Annual report 2013. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2014. p. 34-46. (OSU. Special Report, Ext/CrS, 149).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
11.Imagem marcado/desmarcadoPINTO, J. M.; SHOCK, C. C.; FEIBERT, E. B. G.; SAUNDERS, L. D. Onion response to late-season water stress at two plant populations. In: SHOCK, C. C. (Ed.). Annual report 2013. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2014. p. 57-65. (OSU. Special Report, Ext/CrS, 149).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
12.Imagem marcado/desmarcadoPINTO, J. M.; SHOCK, C. C.; FEIBERT, E. B. G.; SAUNDERS, L. D. Onion response to phosphorus application strategies and in-season nutrient supplementation. In: SHOCK, C. C. (Ed.). Annual report 2013. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2014. p. 47-56 (OSU. Special Report, Ext/CrS, 149).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
13.Imagem marcado/desmarcadoSHOCK, C. C.; PINTO, J. M.; KREEFT, H.; SHOCK, B. M. Onion storage in sterilized new plastic crates compared to storage in old wooden boxes. In: SHOCK, C. C. (Ed.). Preliminary studies on Escherichia coli and onion. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2013. p. 28-35. (OSU. Special Report, Ext/CrS, 148).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
14.Imagem marcado/desmarcadoROSS, R. D.; SHOCK, C. C.; LAUBACHER, T. A.; PINTO, J. M.; MAHONY, A. C. Simulated filtration pond to remove Escherichia coli from irrigation water. In: SHOCK, C. C. (Ed.). Preliminary studies on Escherichia coli and onion. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2013. p. 36-42. (OSU. Special Report, Ext/CrS, 148).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
15.Imagem marcado/desmarcadoSHOCK, C. C.; PINTO, J. M.; LAUBACHER, T. A.; ROSS, R. D.; MAHONY, A. C.; KREEFT, H.; SHOCK, B. M. Movement of Escherichia coli in soil as applied in irrigation water. In: SHOCK, C. C. (Ed.). Preliminary studies on Escherichia coli and onion. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2013. p. 1-17. (OSU. Special Report, Ext/CrS, 148).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
16.Imagem marcado/desmarcadoSHOCK, C. C.; PINTO, J. M.; LAUBACHER, T. A.; ROSS, R. D.; MAHONY, A. C.; KREEFT, H.; SHOCK, B. M. Survival of Escherichia coli on onion during field curing and packout. In: SHOCK, C. C. (Ed.). Preliminary studies on Escherichia coli and onion. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2013. p. 18-27. (OSU. Special Report, Ext/CrS, 148).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
17.Imagem marcado/desmarcadoTHRO, A. M.; SHOCK, C. C.; NELSON, B. D.; PETERSON, F. J.; COCO, A. B.; BROWN, L. P.; WIER, A. T. Aeschynomene and other summer legumes in Louisiana. Louisiana Agric., v.30, n.4, p.6-8, 1987.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 17
Primeira ... 1 ... Última






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  06/11/2013
Data da última atualização:  18/07/2017
Tipo da produção científica:  Capítulo em Livro Técnico-Científico
Autoria:  SHOCK, C. C.; PINTO, J. M.; LAUBACHER, T. A.; ROSS, R. D.; MAHONY, A. C.; KREEFT, H.; SHOCK, B. M.
Afiliação:  JOSE MARIA PINTO, CPATSA.
Título:  Movement of Escherichia coli in soil as applied in irrigation water.
Ano de publicação:  2013
Fonte/Imprenta:  In: SHOCK, C. C. (Ed.). Preliminary studies on Escherichia coli and onion. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2013.
Páginas:  p. 1-17.
Série:  (OSU. Special Report, Ext/CrS, 148).
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The US Food and Drug Administration (FDA) has proposed that If irrigation water exceeds 235 colony-forming units (CFU) of E. coli /100 ml in any one sample or 126 CFU/100 ml in the average of any five consecutive samples, growers would have to cease using that water in any way that directly contacts the surface of fresh produce (FDA 2013). The FDA has proposed that these E. coli levels are an indication of high risk of bacterial contamination of fresh onion (Allium cepa L.) bulbs regardless of the irrigation system. If onion irrigation exceeds 235 CFU, it is not known whether the contaminated water applied by furrow or drip irrigation actually reaches the onion bulb. Soil could filter E. coli and other bacteria before irrigation water reaches onion bulbs. ?Vaquero? onions were grown on Owyhee silt loam. In our preliminary studies reported here, well water free of E. coli was applied to onions through drip irrigation or through furrow irrigation. A second water source was intentionally enriched with E. coli by being run across a pasture and recaptured prior to use. Furrow and drip irrigation were used to apply this water containing 218 to >2400 MPN/100ml for 11+ hours per irrigation. E. coli was monitored in the soil water at the end of irrigation cycles through direct sampling of the soil. Soil water was also sampled using sterile soil solution capsules (SSSC) to sample E. coli in the soil water that moved into place, to differentiate the movement of soil water from the soil... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Onion.
Thesagro:  Água; Allium Cepa; Bactéria; Cebola; Escherichia Coli; Irrigação.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/160937/1/Pinto-1.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA51071 - 1UPCPL - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional