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Registros recuperados : 241 | |
86. | | ROSA, C. L. S.; FREITAS, D. G. C.; ROCHA, M. C.; SOARES, A. G.; ABBOUD, A. Qualidade de polpas concentradas de tomates 'heirloom' produzidos sob manejo orgânico. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 9., 2011, Campinas. Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade: resumos. Campinas: UNICAMP, FEA, 2011. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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89. | | AVILA, S. F.; SOARES, A. G.; FREIRE JUNIOR, M.; JESUS, E. F. O. Utilizacao da radiacao gama na conservacao de goiaba (Psidium guajava L.) In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 17., 2000, Fortaleza, CE. Livro de resumos... Fortaleza: SBCTA, 2000. v.2, p.6.136. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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93. | | FREITAS, D. de G. C.; NEVES, A. C. V.; SOARES, A. G.; SOUZA, A. L. de; BARBOZA, H. T. G. Aceitação sensorial de geleia de caqui (Diospyros kaki L.). In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 22., 2010, Salvador. Potencialidades, desafios e inovações. [S.l.]: SBCTA, 2010. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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94. | | SOARES, A. G.; FONSECA, M. J. de O.; NASCIMENTO JUNIOR, B. B. do; OZORIO, L. P.; REZENDE, C. M. Avaliação das características físico-químicas das bananas 'Prata' e 'Nanicão' ao longo do amadurecimento. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 2., 2007, Viçosa, MG. Palestras e resumos... Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2007. p. 252. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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98. | | FREITAS, D. de G. C.; CORRÊA, F. M.; SILVA, J. H. M. da; DELIZA, R.; SOARES, A. G. Consumer perception of minimally processed pupunha heart palm. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 14., 2008, Shanghai, China. Abstracts. Beijing: Chinese Institute of Food Science and Technology, 2008. p. 440. TS20-17. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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99. | | SOARES, A. G.; MACHADO, E. G.; FONSECA, M. J. de O.; NEVES JÚNIOR, A. C. V.; SATO, M. O. Comportamento físico-químico de mandioca (Manihot esculenta) minimamente processada. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 2., 2007, Viçosa, MG. Palestras e resumos... Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2007. p. 315. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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100. | | MAMEDE, A. M. G. N.; TORRES, T. L.; SOARES, A. G.; FONSECA, M. J. O.; GONCALVES, N. B.; FARAH, A. Chemical and physico-chemical characterization, and antioxidant activity of italian tomatoes (Lycopersicon esculentum Mill.) under organic crop management. Acta Horticulturae, v. 933, p. 569-576, Mar. 2012. Edition of Proceedings of the XXVIII International Horticultural Congress on Science and Horticulture for People: International Symposium on Organic Horticulture: Productivity and Sustainability, Lisbon, Aug. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 241 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
06/11/2013 |
Data da última atualização: |
18/07/2017 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
SHOCK, C. C.; PINTO, J. M.; KREEFT, H.; SHOCK, B. M. |
Afiliação: |
JOSE MARIA PINTO, CPATSA. |
Título: |
Onion storage in sterilized new plastic crates compared to storage in old wooden boxes. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: SHOCK, C. C. (Ed.). Preliminary studies on Escherichia coli and onion. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2013. |
Páginas: |
p. 28-35. |
Série: |
(OSU. Special Report, Ext/CrS, 148). |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The United States Food and Drug Administration?s (FDA) proposed water rules to implement the Food Safety Modernization Act (FSMA). The FDA has proposed that plastic totes be substituted for wooden bins for the storage on onion bulbs. A preliminary study was conducted to examine the role of wooden storage containers on onion bulb contamination with E. coli. Onions from a furrow-irrigated field using water up to 866 MPN E. coli /100 ml were harvested into 12 old wooden boxes and 12 sterilized new plastic crates. Onions from a drip-irrigated field using water with 0 MPN E. coli /100 ml were harvested into 12 old wooden boxes and 12 sterilized new plastic crates. Onions packed out tended to not have E. coli on the bulb exteriors. The small amount of contamination detected did not appear to be related to the storage containers or irrigation water source. |
Palavras-Chave: |
Onion. |
Thesagro: |
Allium Cepa; Armazenamento; Bactéria; Bulbo; Cebola; Escherichia Coli. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/160940/1/Pinto-3.pdf
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Marc: |
LEADER 01684naa a2200265 a 4500 001 1970555 005 2017-07-18 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSHOCK, C. C. 245 $aOnion storage in sterilized new plastic crates compared to storage in old wooden boxes.$h[electronic resource] 260 $c2013 300 $ap. 28-35. 490 $a(OSU. Special Report, Ext/CrS, 148). 520 $aThe United States Food and Drug Administration?s (FDA) proposed water rules to implement the Food Safety Modernization Act (FSMA). The FDA has proposed that plastic totes be substituted for wooden bins for the storage on onion bulbs. A preliminary study was conducted to examine the role of wooden storage containers on onion bulb contamination with E. coli. Onions from a furrow-irrigated field using water up to 866 MPN E. coli /100 ml were harvested into 12 old wooden boxes and 12 sterilized new plastic crates. Onions from a drip-irrigated field using water with 0 MPN E. coli /100 ml were harvested into 12 old wooden boxes and 12 sterilized new plastic crates. Onions packed out tended to not have E. coli on the bulb exteriors. The small amount of contamination detected did not appear to be related to the storage containers or irrigation water source. 650 $aAllium Cepa 650 $aArmazenamento 650 $aBactéria 650 $aBulbo 650 $aCebola 650 $aEscherichia Coli 653 $aOnion 700 1 $aPINTO, J. M. 700 1 $aKREEFT, H. 700 1 $aSHOCK, B. M 773 $tIn: SHOCK, C. C. (Ed.). Preliminary studies on Escherichia coli and onion. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2013.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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