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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSHEPHERD, A. W. Cómo vincular a los productores con los mercados: experiencias hasta la fecha. Rome: FAO, 2008. 82 p. (FAO. Documento Ocasional del Servicio de Gestion, Comercializacion y Finanzas Agricolas, 13).

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão.

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2.Imagem marcado/desmarcadoBACH, S. J.; SHEPHERD, A. A. L. The stability of pyruvate in bovine blood. The Veterinary Record, v. 75, n. 20, p. 513-514, May, 1963.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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3.Imagem marcado/desmarcadoSHEPHERD, A. J.; LEMAN, P. A.; BARNETT, R. J. Isolation of Pasteurella pneumotropica from rodents in South Africa. Journal of Hygiene, v.89, n.1, p.79-87, 1982.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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4.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, A. C. A. de; LEDO, A. da S.; POLEK, M.; KRUEGER, R.; SHEPHERD, A.; VOLK, G. M. Optimization of in vitro germination and cryopreservation conditions for preserving date palm pollen in the USDA National Plant Germplasm System. Plant Cell, Tissue and Organ Culture, 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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5.Imagem marcado/desmarcadoVOLK, G. M.; JENDEREK, M. M.; STAATS, E.; SHEPHERD, A.; BONNART, R.; LEDO, A. da S.; AYALA SILVA. T. Challenges in the development of a widely applicable method for sugarcane (Saccharum spp.) shoot tip cryopreservation. Acta Hortciulturae, 1234, 2019. Apresentado no Acta Horticulturae, 1234. DOI 10.17660/ActaHor.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Tabuleiros Costeiros.
Data corrente:  18/06/2019
Data da última atualização:  02/10/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  VOLK, G. M.; JENDEREK, M. M.; STAATS, E.; SHEPHERD, A.; BONNART, R.; LEDO, A. da S.; AYALA SILVA. T.
Afiliação:  ANA DA SILVA LEDO, CPATC.
Título:  Challenges in the development of a widely applicable method for sugarcane (Saccharum spp.) shoot tip cryopreservation.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Acta Hortciulturae, 1234, 2019.
ISSN:  2406-6168
Idioma:  Português
Notas:  Apresentado no Acta Horticulturae, 1234. DOI 10.17660/ActaHor.
Conteúdo:  The USDA-ARS National Plant Germplasm System (NPGS) maintains 946 accessions of sugarcane (Saccharum spp.) in the field at the Subtropical Horticult sure Research Station in Miami, Florida. These accessions are particularly vulnerable to hurricanes, diseases and other threats. We sought to identify a method whereby clonally propagated sugarcane accessions could be successfully introduced into tissue culture, multiplied, and then cryopreserved as shoot tips for long-term preservation at he National Laboratory for Genetic Resources Preservation in For Collins, Colorado. For many accessions, 70% isopropyl alcohol and 20% commercial bleach treatments, followed by three rinses of sterile water weresufficient to remove microbial contaminants during the introduction process. However, in some cases, cefotaxime was particularly effective for removing bacterial contamination. We found that antioxidant treatments of glutathione, glycine betaine, and ascorbic acid did not improve regrowth after liquid nitrogen exposure usine either PVS2 or PVS3 as cryoprotectants in droplet vitrification cryopreservation methods. Exposure durations of PVS2 and PVS3 were optimized, with and without exposure to liquid nitrogen (LN), and shoot tip regrowth levels ranged from 0 to 37% after LN exposure. Published methods for encapsulation dehydration and V-plate vitrification cryopreservation procedures were tested to determine if acceptable results could be obtained. Using these methods, shoot tip regrowth... Mostrar Tudo
Thesagro:  Cana de Açúcar.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/198664/1/SugarcaneISHS2019.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATC25544 - 1UPCAP - PP
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