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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  26/02/2015
Data da última atualização:  17/05/2022
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SALES, M. R. B.; JERONIMO JUNIOR, J. A.; OLIVEIRA, E. L. de; ARAUJO, J. B.; SOUZA, H. A. de.
Afiliação:  EDUARDO LUIZ DE OLIVEIRA, CNPC; HENRIQUE ANTUNES DE SOUZA, CNPC.
Título:  Avaliação microbiológica do composto oriundo do processo de compostagem de carcaças e resíduos da produção de caprinos e ovinos.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA CAPRINOS E OVINOS, 3., 2014, Sobral. Anais... Sobral: Embrapa Caprinos e Ovinos, 2014. p. 31.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Avaliação microbiológica; Carcass; Microbiological analysis.
Thesagro:  Análise microbiológica; Caprino; Carcaça; Coliforme; Compostagem; Ovino; Resíduo orgânico.
Thesaurus Nal:  Coliform bacteria; Composting; Goats; Organic wastes; Sheep.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/118787/1/CNPC-2014-Avaliacao-microbiologica.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC28479 - 1UPCRA - DD
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agricultura Digital. Para informações adicionais entre em contato com cnptia.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Pecuária Sudeste.
Data corrente:  30/12/2020
Data da última atualização:  11/01/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  ANDRADE, T. S. de; ALBERTINI, T. Z.; BARIONI, L. G.; MEDEIROS, S. R. de; MILLEN, D. D.; SANTOS, A. C. R. dos; GOULART, R. S.; LANNA, D. P. D.
Afiliação:  THIAGO SÉRGIO DE ANDRADE, Esalq/USP; TIAGO ZANETT ALBERTINI, @Tech; LUIS GUSTAVO BARIONI, CNPTIA; SERGIO RAPOSO DE MEDEIROS, CPPSE; DANILO DOMINGUES MILLEN, Unesp; ANTÔNIO CARLOS RAMOS DOS SANTOS, Esalq/USP; RODRIGO SILVA GOULART, FZEA/USP; DANTE PAZZANESE DUARTE LANNA, Esalq/USP.
Título:  Perception of consultants, feedlot owners, and packers regarding management and marketing decisions on feedlots: a national survey in Brazil (Part II).
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Canadian Journal of Animal Science, v. 100, n. 4, p. 759-770, 2020.
DOI:  https://doi.org/10.1139/cjas-2019-0220
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract. Research interviews with agribusiness professionals are carried out in several countries for updating and developing technologies. This study aimed to investigate the perception of Brazilian feeders regarding management and marketing tools used in the feedlot industry. Interviews were conducted with groups: nutritionist-consultants (n=23), feedlot owners (n=21), and packer-owned feedlots (n=8). Roughly 58% of the interviewees worked with two cycles of animals per year. Roughly 80% of animals on feedlots were males, with 73% of the respondents having fed only intact males and 75% of the animals were Nellore breed. Among the criteria used for pen formation, weight was the most common (75%). The use of computational tools for feedlot management (71%) and diet formulation (69%) were found to be common, although interviewees did not use any software to characterize feeder animals. In 44% of the respondent feedlots, animals that reached the desired weight and degree of finish were removed for slaughter, whereas the unfinished animals remained in the same pen. We found that a need, therefore, exists to develop efficient strategies for forming homogeneous pens upon animal entry onto feedlots, and maintaining homogenous pens upon the exit of animals for slaughter.
Palavras-Chave:  Behaviour; Carcass; Farming practices; Feedlot; Management.
Thesagro:  Carcaça; Confinamento; Gado; Gado de Corte.
Thesaurus NAL:  Beef cattle; Cattle; Feedlots.
Categoria do assunto:  --
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPTIA20852 - 1UPCAP - DD
CPPSE25240 - 1UPCAP - DDPROCI-2020.00147AND2020.00198
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