Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  03/02/1995
Data da última atualização:  06/04/2017
Autoria:  LEONARD, F.; QUINN, P. J.; ELLIS, W. A.
Título:  Possible effect of pH on the survival of leptospires in cattle urine.
Ano de publicação:  1992
Fonte/Imprenta:  Veterinary Record, v.131, n.3, p.53-54, 1992.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Leptospires are delicate organisms which are susceptible to adverse environmental conditions. They are sensitive to desiccation, pH changes outside the range 6.2 to 8.0, salinity contamination by other bacteria and to most disinfectants and many antibiotics (Turner 1967, Topley and Wilson 1983). The urine pH value of normal adult cattle is in the region of 7 to 8 and thus leptospires can usually survive many hours in bovine urine (Kaneko 1980, Ghergariu and others 1986).
Palavras-Chave:  Bovine; Leptospira hardjo.
Thesagro:  Bovino; Gado; Leptospirose.
Thesaurus Nal:  cattle.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAP27626 - 1ADCSP - PPSP1403614036
Voltar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional