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Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital.
Data corrente:  16/12/2010
Data da última atualização:  15/01/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  MACÁRIO, C. G. do N.; SOUSA, S. R. de; MEDEIROS, C. B.
Afiliação:  CARLA GEOVANA DO NASCIMENTO MACÁRIO, CNPTIA; SIDNEY ROBERTO DE SOUSA, IC/UNICAMP; CLAUDIA BAUZER MEDEIROS, IC/UNICAMP.
Título:  Play it again, SAM - using scientific workflows to drive the generation of semantic annotations.
Ano de publicação:  2010
Fonte/Imprenta:  In: IEEE INTERNATIONAL CONFERENCE ON E-SCIENCE, 6., 2010. Brisbane. Proceedings... [S.l.]: Conference Publishing Services, 2010.
Páginas:  p. 284-291.
ISBN:  978-0-7695-4290-4
DOI:  10.1109/eScience.2010.23
Idioma:  Inglês
Notas:  eScience 2010.
Conteúdo:  A key issue in eScience concerns the management of data used, transformed and produced by experiments. Such data are highly heterogeneous and require a wide range of mechanisms to support their creation, documentation, mining, management and visualization. This paper tackles one of these mechanisms: annotation of scientific data. It discusses specific aspects of a framework that helps scientific research by providing support to create and manage annotations of geospatial data sources. The annotation process is driven by scientific workflows, and is thus repeatable and customizable. The annotations produced are linked to ontologies by SAM (Semantic Annotation Manager), a system we developed to ensure annotation consistency and management.
Palavras-Chave:  Anotação semântica; Dados geoespaciais; Geospatial data; Semantic annotation.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPTIA15404 - 1UPCAA - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves.
Data corrente:  13/11/2020
Data da última atualização:  13/11/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  FÉLIX, D. O.; SILVA, A. S.; FIALHO, A. T. S.; OLIVEIRA, C. J. P; BRITO, C. O.; TAVERNARI, F. de C.; RIBEIRO JUNIOR, V.; ROSTAGNO, H. S.; ALBINO, L. F. T.
Afiliação:  UFV; UFS; UFS; UFS; CLAUDSON OLIVEIRA BRITO, UFS; FERNANDO DE CASTRO TAVERNARI, CNPSA; VALDIR RIBEIRO JUNIOR, UFS; HORÁCIO SANTIAGO ROSTAGNO, UFV; LUIZ FERNANDO TEIXEIRA ALBINO, UFV.
Título:  Fat-soluble vitamin supplementation levels in diets for laying hens from 28 to 44 weeks of age.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Brazilian Journal of Poultry Science, v. 22, n. 3, p. 1-10, 2020.
DOI:  http://dx.doi.org/10.1590/1806-9061-2019-1239
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstratc: This study aimed to examine the impact of levels of dietary supplementation with fat-soluble vitamins on the production performance and egg quality of laying hens. Three hundred Hy-Line White W-36 laying hens were evaluated from 28 to 44 weeks of age. The birds were allotted to one of six treatments in a randomized block design with 10 replicates with five birds each. Performance and egg quality parameters were evaluated in four 28-day periods. A corn and soybean meal-based basal diet was formulated so as to meet the nutritional requirements of the animals, with the exception of fatsoluble vitamins. The treatments consisted of dietary supplementation with 0%, 33.3%, 66.7%, 100.0%, 133.3% or 166.7% of fat-soluble vitamins (100% supplementation consisted of 7500 IU, 2000 IU, 10 IU and 1.8 mg of vitamins A, D3, E and K per kilogram of diet, respectively). Eggshell weight, shell thickness, shell strength, feed intake, egg weight, feed conversion per egg mass and feed conversion per dozen eggs showed a quadratic response (p≤0.05) to the treatments, whereas egg mass responded linearly. Optimal results were obtained at an average fat-soluble vitamin supplementation level of 109%, which corresponds to 8175 IU of vitamin A, 2180 IU of vitamin D3, 10.9 IU of vitamin E and 1.96 mg of vitamin K per kilogram of diet.
Palavras-Chave:  Casca do ovo; Peso do ovo; Poedeira; Suplementação de vitaminas; White eggs.
Thesagro:  Dieta; Performance.
Thesaurus NAL:  Egg weight.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/217768/1/final9539.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSA21984 - 1UPCAP - DD
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