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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  07/10/1999
Data da última atualização:  24/09/2019
Título:  AGROINDUSTRIA do caju.
Ano de publicação:  1999
Fonte/Imprenta:  Brasilia: Embrapa Agroindustria Tropical e Embrapa Producao de Informacao, [199-].
Descrição Física:  1 fita de video, 23.20 min., son.,color., VHS NTSC.
Série:  (Embrapa Producao de Informacao. Videoteca Rural. Agroindustria).
Idioma:  Português
Notas:  Producao GTEC.
Conteúdo:  Um excelente negocio para voce que deseja aproveitar ao maximo sua producao e aumentar seus lucros. A Embrapa evidencia, por meio deste video, a importancia da agroindustria do caju e os principais processos de beneficiamento de fruto do cajueiro (semente).
Palavras-Chave:  Agroindustrial complexes; Cashews.
Thesagro:  Caju; Indústria Agrícola.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
AI-SEDE16182 - 1EMBVC - VC99/0301999.00030
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Suínos e Aves. Para informações adicionais entre em contato com cnpsa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves.
Data corrente:  11/05/2017
Data da última atualização:  11/05/2017
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  FRANCO, S. M.; TAVERNARI, F. de C.; MAIA, R. C.; BARROS, V. R. S. M.; ALBINO, L. F. T.; ROSTAGNO, H. S.; LELIS, G. R.; CALDERANO, A. A.; DILGER, R. N.
Afiliação:  SEBASTIAN M., Premex S.A.; FERNANDO DE CASTRO TAVERNARI, CNPSA; ROSANA CARDOSO MAIA, UFV; VICTOR R. S. M. BARROS, UFV; LUIZ FERNANDO TEIXEIRA ALBINO, UFV; HORÁCIO SANTIAGO ROSTAGNO, UFV; GUILHERME RODRIGUES LELIS, UFV; ARELE ARLINDO CALDERANO, UFV; RYAN NEIL DILGER, University of Illinois.
Título:  Estimation of optimal ratios of digestible phenylalanine + tyrosine, histidine, and leucine to digestible lysine for performance and breast yield in broilers.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  Poultry Science, v. 96, p. 829-837, 2017.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  ABSTRACT Three experiments were carried out to estimate the optimal ratios of digestible phenylalanine + tyrosine (Phe + Tyr), histidine (His), and leucine (Leu) relative to digestible lysine (Lys) for performance and carcass criteria of Cobb-500 broilers from 8 to 17 d of age. In each experiment, 160 male chicks were allocated to a completely randomized experimental design with eight replicate pens, each receiving five dietary treatments. A common, semi-purified basal diet was formulated to meet all dietary recommendations except for those of the tested amino acids (i.e., Phe + Tyr, His, and Leu). Growth performance and carcass characteristics data were analyzed using various requirement-estimation models, including 95% of the quadratic regression, linear response plateau (LRP; i.e., stepwise regression), LRP-to-quadratic regression ratio; and quadratic broken line (QBL). Graded digestible Phe + Tyr ratios elicited a quadratic response (P < 0.05) in body weight gain and linear responses (P < 0.05) in breast and breast fillet weights. Linear effects (P < 0.05) were also observed when graded ratios of digestible His were fed for feed intake and weight gain, and quadratic responses (P < 0.05) were noted for feed conversion ratio and breast and breast fillet weights and yields. Graded Leu ratios elicited quadratic responses (P < 0.05) in feed intake, weight gain, and breast and breast fillet weight and yield. Based on growth and carcass parameters, the estimated ideal digestibl... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Digestible amino acid; Peito de frango.
Thesagro:  Aminoácido; Digestibilidade; Enzima; Frango de corte; Nutrição animal; Sistema de produção.
Thesaurus NAL:  Animal nutrition; Breast meat; Broiler chickens; Digestibility; Histidine; Leucine; phenylalanine; Poultry production; tyrosine.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSA21039 - 1UPCAP - DD
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