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Registros recuperados : 3 | |
2. | | LARIOS, G. S.; NICOLODELLI, G.; SENESI, G. S.; RIBEIRO, M. C. S.; XAVIER, A. A. P.; MILORI, D. M. B. P.; ALVES, C. Z.; MARANGONI, B. S.; CENA, C. Laser-induced breakdown spectroscopy as a powerful tool for distinguishing high- and low-vigor soybean seed lots. Food Analytical Methods, v. 13, 1691?1698, 2020. 1691 - 1698 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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3. | | BORGES, F. A.; DRAGO, B. C.; BAGGIO, L. O.; BARROS, N. R. de; BRASIL, G. S. P.; SCONTRI, M.; MUSSAGY, C. U.; RIBEIRO, M. C. S.; MILORI, D. M. B. P.; MORAIS, C. P. de; MARANGONI, B. S.; NICOLODELLI, G.; MECWAN, M.; MANDAL, K.; GUERRA, N. B.; MENEGATTI, C. R.; HERCULANO, R. D. Metronidazole-loaded gold nanoparticles in natural rubber latex as a potential wound dressing. International Journal of Biological Macromolecules, v. 211, 2022. 568?579 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 3 | |
2. | | LARIOS, G. S.; NICOLODELLI, G.; SENESI, G. S.; RIBEIRO, M. C. S.; XAVIER, A. A. P.; MILORI, D. M. B. P.; ALVES, C. Z.; MARANGONI, B. S.; CENA, C. Laser-induced breakdown spectroscopy as a powerful tool for distinguishing high- and low-vigor soybean seed lots. Food Analytical Methods, v. 13, 1691?1698, 2020. 1691 - 1698Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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3. | | BORGES, F. A.; DRAGO, B. C.; BAGGIO, L. O.; BARROS, N. R. de; BRASIL, G. S. P.; SCONTRI, M.; MUSSAGY, C. U.; RIBEIRO, M. C. S.; MILORI, D. M. B. P.; MORAIS, C. P. de; MARANGONI, B. S.; NICOLODELLI, G.; MECWAN, M.; MANDAL, K.; GUERRA, N. B.; MENEGATTI, C. R.; HERCULANO, R. D. Metronidazole-loaded gold nanoparticles in natural rubber latex as a potential wound dressing. International Journal of Biological Macromolecules, v. 211, 2022. 568?579Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 3 | |
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