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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
04/03/1999 |
Data da última atualização: |
09/01/2014 |
Autoria: |
BYRNE, D. H.; CAPPADOCIA, M. |
Afiliação: |
DAVID H. BYRNE; MARIO CAPPADOCIA. |
Título: |
Tissue culture and cassava breeding: utility, potentials and limitations. |
Ano de publicação: |
0 |
Fonte/Imprenta: |
Colombia: CALI, s.n.t. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Cassava, although it is the most important root crop in the lowland tropics, has been for several reasons largely ignored until recently with respect to genetic improvement. In spite of the fact that much needs to be done to exploit the large variability in the various world collections using traditional methodologies, tissue culture techniques are already making an impact on cassava breeding. This paper reviews the present status of cassava tissue culture and examines its possible uses, potentials and limitations. |
Palavras-Chave: |
Cassava breeding. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Gado de Leite. Para informações adicionais entre em contato com cnpgl.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
15/02/2013 |
Data da última atualização: |
18/03/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo de Divulgação na Mídia |
Autoria: |
RESENDE, J. C. de. |
Afiliação: |
JOAO CESAR DE RESENDE, CNPGL. |
Título: |
Como estimar o custo de produção do leite. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Casa da Agricultura, v. 15, n. 1, p. 27, 2012. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Custo de Produção; Rentabilidade. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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