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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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41.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, W. A. da; COSTA, F. B.; BELTRAO, N. E. de M.; DANTAS, J. P.; JÚNIOR, F. F. A.; JÚNIOR, G. S. C. Utilização de redes neurais artificiais na identificação de mamoneiras com deficiência de nitrogênio. In: ENCONTRO DE PRODUÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA ALGODÃO - EPC 2009, 4., 2009, Campina Grande. Resumos... Campina Grande: Embrapa Algodão, 2009. p. 26 (Embrapa Algodão. Documentos, 227).

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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42.Imagem marcado/desmarcadoSALDANHA, T. R. F. da; MEDEIROS, J. F. de; NEGREIROS, M. Z. de; MENEZES, J. B. de; BEZERRA NETO, F.; ANDRADE, J. C. de; COSTA, F. B.; GONDIM, A. R. de O. Qualidade de melão cantaloupe Torreon cultivado em solo arenoso com diferentes coberturas e lâmias de irrigação e armazenado sob refrigeração Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, jul. 2003. Suplemento 2. Trabalho apresentado no 43º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2003. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, p. 390, jul. 2003. Suplemento 1.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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43.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, W. A. de; BELTRÃO, N. E. de M.; COSTA, F. B.; DANTAS, J. P.; OLIVEIRA, M. I. P. de; CARVALHO JÚNIOR, G. S.; ALEXANDRIA JÚNIOR, F. F. de. Sintomas de deficiência nutricional em plantas de mamoneira em resposta à omissão de macronutrientes. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PLANTAS OLEAGINOSAS, ÓLEOS, GORDURAS E BIODIESEL, 6., 2009, Montes Claros. Biodiesel: inovação tecnológica - Livro de resumos. Lavras: UFLA, 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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44.Imagem marcado/desmarcadoCOSTA, R. P. O.; LUCENA, L. F.; SILVA, L. M. A. e; ZOCOLO, G. J.; CHONNY HERRERA-ACEVEDO; SCOTTI, L.; DA-COSTA, F. B.; NIKITA IONOV; POROIKOV, V.; MURATOV, E. N.; SCOTTI, M. T. The SistematX Web Portal of natural products:an update. Journal of Chemical Information and Modeling, Jun, v. 61, n. 6, p. 2516-2522, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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45.Imagem marcado/desmarcadoSCOTTI, M. T.; COSTA, R. P. O.; LUCENA, L. F.; SILVA, L. M. A. e; ZOCOLO, G. J.; HERRERA-ACEVEDO, C.; SCOTTI, L.; COSTA, F. B. da; IONOV, N.; POROIKOV, V.; MURATOV, E. N. The SistematX Web Portal of Natural Products: An Update. Journal of Chemical Information and Modeling, v. 61, p. 2516-2522, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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46.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, W. A. da; BELTRAO, N. E. de M.; SANTOS, J. W. dos; LIMA, R. de L. S. de; COSTA, F. B.; PEREIRA, H. T. R.; CARVALHO JUNIOR, G. S. Utilização de casca, torta de mamona e fosfato natural na fertilização de plantas de mamoneira. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MAMONA, 4.; SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE OLEAGINOSAS ENERGÉTICAS, 1., 2010, João Pessoa. Inclusão social e energia: anais. Campina Grande: Embrapa Algodão, 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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47.Imagem marcado/desmarcadoDIAS, T. C.; STABACH, J. A.; HUANG, Q.; LABRUNA, M. B.; LEIMGRUBER, P.; FERRAZ, K. M. P. B.; LOPES, B.; LUZ, H.; COSTA, F. B.; BENATTI, H.; CORREA, L. R.; NIEVAS, A. M.; MONTICELLI, P. F.; PIOVEZAN, U.; SZABO, M. P. J.; AGUIAR, D. M.; BRITES NETO, J.; PORT CARVALHO, M.; ROCHA, V. J. Habitat selection in natural and human-modified landscapes by capybaras (Hydrochoerus hydrochaeris), an important host for Amblyomma sculptum ticks. Plos One, v. 15, n. 8, e0229277, 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  30/05/2011
Data da última atualização:  24/10/2014
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  RÊGO, M. M. T.; NEIVA, J. N. M.; RÊGO, A. C.; CÂNDIDO, M. J. D.; CARNEIRO, M. S. de S.; LOBO, R. N. B.
Afiliação:  Margareth Maria Teles Rêgo; José Neuman Miranda Neiva, Universidade Federal do Tocantins; Aníbal Coutinho do Rêgo, Pós-graduando UNESP - Jaboticabal, SP.; Magno José Duarte Cândido, Universidade Federal do Ceará (UFC), Fortlaeza, CE.; Maria Socorro de Souza Carneiro, UFC, Fortaleza, CE; RAIMUNDO NONATO BRAGA LOBO, CNPC.
Título:  Chemical and bromatological characteristics of elephant grass silages with the addition of dried cashew stalk.
Ano de publicação:  2010
Fonte/Imprenta:  Revista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, MG, v. 39, n. 2, p. 255-261, 2010.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of this study was to evaluate the nutritive value of elephant grass (Pennisetum purpureum, Schum.) silages with the addition of 0, 4, 8, 12 and 16% dried cashew stalk (Anacardium occidentale L.) - DCS, based on the fresh matter. A randomized complete design with four replications was used. Twenty 210 L plastic drums were used as experimental silos. The levels were determined of the dry matter (DM), crude protein (CP), neutral detergent fiber (NDF), acid detergent fiber (ADF), hemicellulose, ether extract (EE), total carbohydrates (TC), non-fibrous carbohydrates (NFC), neutral detergent insoluble nitrogen (NDIN,% total N), acid detergent insoluble nitrogen (ADIN, % total N), pH values, ammonia nitrogen (in percentage of the total nitrogen, N-NH3, % total N), lactic acid, acetic acid, butyric acid and propionic acid. Adding DCS resulted in higher values of DM, CP, EE, NFC, NDIN (% total N), ADIN (% total N), pH, lactic acid and propionic acid. On the other hand, with increasing DCS levels, a linear decline was observed in values of NDF, ADF, hemicellulose, ammonia nitrogen (% total N) and butyric acid. DCS did not show effect on the TC and acetic acid in the silages. As a result, up to 16% dehydrated cashew stalk may be added to elephant-grass silages, based on the fresh matter, to increase CP and NFC levels and decrease NDF and ADF and improve the fermentation patterns. It should be taken into account that higher NDIN and ADIN values may interfere in nitrogen av... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Agroindústria.
Thesagro:  Anacardium occidentale; Caju; Fermentação; Pennisetum purpureum; Subproduto; Valor nutritivo.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/35563/1/API-Chemical-and-bromatological-characteristics-of-elephant-grass.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
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