Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
04/06/2009 |
Data da última atualização: |
23/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
NACHTIGALL, G. R.; RAIJ, B. van. |
Afiliação: |
GILMAR RIBEIRO NACHTIGALL, CNPUV. |
Título: |
Análise e interpretação do potássio no solo. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO SOBRE POTÁSSIO NA AGRICULTURA BRASILEIRA, 2., 2004, São Pedro, SP. Potássio na agricultura brasileira: anais.. Piracicaba: Associação Brasileira para Pesquisa da Potassa e do Fosfato, 2005. |
Páginas: |
p. 93-118. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
The high potassium (K) demand by cultures contrasts with the concentrations, in general insufficient, that occur in Brasilian soils, a fact that has been leading to a great increase in K fertilizers consumption, accompanying the astoundig growth of the Brazilian agricultural production in the past few years. |
Palavras-Chave: |
Brasil. |
Thesagro: |
Agricultura; Análise; Potássio; Solo. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203558/1/11209-2005-p.93-118.pdf
|
Marc: |
LEADER 00996naa a2200205 a 4500 001 1543900 005 2019-10-23 008 2005 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aNACHTIGALL, G. R. 245 $aAnálise e interpretação do potássio no solo.$h[electronic resource] 260 $c2005 300 $ap. 93-118. 520 $aThe high potassium (K) demand by cultures contrasts with the concentrations, in general insufficient, that occur in Brasilian soils, a fact that has been leading to a great increase in K fertilizers consumption, accompanying the astoundig growth of the Brazilian agricultural production in the past few years. 650 $aAgricultura 650 $aAnálise 650 $aPotássio 650 $aSolo 653 $aBrasil 700 1 $aRAIJ, B. van. 773 $tIn: SIMPÓSIO SOBRE POTÁSSIO NA AGRICULTURA BRASILEIRA, 2., 2004, São Pedro, SP. Potássio na agricultura brasileira: anais.. Piracicaba: Associação Brasileira para Pesquisa da Potassa e do Fosfato, 2005.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |