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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
25/11/2004 |
Data da última atualização: |
25/11/2004 |
Autoria: |
TAVARES, F. C. A. |
Título: |
Control of spoilage yeasts in fuel ethanol production. |
Ano de publicação: |
1995 |
Fonte/Imprenta: |
Biotechnology Letters, v.17, n.10, p.1121-1126, 1995. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A selective process has been developed to control contaminant wild yeasts in industrial ethanol production. A genetically improved yeast resistant to nystatin is essential and the economic use of this antibiotic is described. The process strain starts at the stage of pure culture development and if necessary, after cycles of continuous cultures or fed batches, with no need of special equipment or operational process modifications. The principle can be adopted in other fermentations. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Roraima. |
Data corrente: |
01/02/2017 |
Data da última atualização: |
16/04/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
ARAÚJO, M da C. da R.; CHAGAS, E. A.; PINTO, S. T. S.; CHAGAS, P. C.; MOTA FILHO, A. B.; SOUSA, O. M. de. |
Afiliação: |
EDVAN ALVES CHAGAS, CPAF-Roraima. |
Título: |
Micropropagation of caçari under different nutritive culture media, antioxidants, and levels of agar and pH. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
African Journal of Biotechnology, v. 15, n.33, p. 1771-1780, Aug., 2016. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Camu-camu. |
Thesagro: |
Myrciaria Dubia. |
Thesaurus NAL: |
in vitro culture. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/154449/1/Micropagation-cacari-African-Journal-of-Biotechonology-v15-n33-p1771-1780-2016.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Roraima (CPAF-RR) |
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