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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
03/04/1995 |
Data da última atualização: |
04/04/2017 |
Autoria: |
FEKADU, M.; SHADDOCK, J. H.; BAER, G. M. |
Título: |
Intermittent excretion of rabies virus in the saliva of a dog two and six months after in had recovered from experimental rabies. |
Ano de publicação: |
1981 |
Fonte/Imprenta: |
American Journal Tropical Medicine Hygiene, v.30, n.5, p.1113-1115, 1981. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A dog inoculated with a rabies virus isolate from the saliva of an apparently healthy Ethiopian dog was followed for more than 9 months. Saliva and blood specimens were collected three times weekly and cerebrospinal fluid weekly. Saliva samples collected on days 42 and 169 after the dog's recovery produced fatal rabies infections in mice inoculated intracerebrally. |
Palavras-Chave: |
Hidrofobia. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00877naa a2200157 a 4500 001 1784009 005 2017-04-04 008 1981 bl --- 0-- u #d 100 1 $aFEKADU, M. 245 $aIntermittent excretion of rabies virus in the saliva of a dog two and six months after in had recovered from experimental rabies. 260 $c1981 520 $aA dog inoculated with a rabies virus isolate from the saliva of an apparently healthy Ethiopian dog was followed for more than 9 months. Saliva and blood specimens were collected three times weekly and cerebrospinal fluid weekly. Saliva samples collected on days 42 and 169 after the dog's recovery produced fatal rabies infections in mice inoculated intracerebrally. 653 $aHidrofobia 700 1 $aSHADDOCK, J. H. 700 1 $aBAER, G. M. 773 $tAmerican Journal Tropical Medicine Hygiene$gv.30, n.5, p.1113-1115, 1981.
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Origem |
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Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
02/07/2013 |
Data da última atualização: |
13/03/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SANTOS, A. S. DE O; MEURER, V. M.; PINTO, I. S. B.; NASCIMENTO, L. S. DE Q.; BORGES, C. A. V.; VASCONCELOS, A. S. do E.; FURTADO, M. A. M.; MARTINS, M. F. |
Afiliação: |
ALESSA SIQUEIRA DE O. SANTOS, UFJF; VANEIDA MARIA MEURER, UFJF; ISABELA SILVESTRE B. PINTO, UFJF; LAÍS STEHLING DE Q. NASCIMENTO, FAPEMIG; CRISTIANO AMANCIO VIEIRA BORGES, CNPGL; ANTONIO SILVIO DO EGITO VASCONCELOS, CNPC; MARCO ANTONIO MOREIRA FURTADO, UFJF; MARTA FONSECA MARTINS, CNPGL. |
Título: |
Análise eletroforética microluídica "Lab-on-a-chip" das proteinas do leite para detectar adulteração de leite bovino adicionado com soro. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE QUALIDADE DO LEITE, 5., 2013, Botucatu. Anais. Curitiba: Conselho Brasileiro de Qualidade do Leite, 2013. |
Páginas: |
p. 114-115 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Adulteração do leite; Fraude do leite. |
Categoria do assunto: |
W Química e Física |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/961161/1/Analise-eletroforetica-microluidica.pdf
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Marc: |
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Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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