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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
31/10/2008 |
Data da última atualização: |
09/06/2017 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
MUNIZ, C. R.; BORGES, M. F.; FREIRE, F. das C. O. |
Afiliação: |
Celli Rodrigues Muniz, CNPAT; Maria de Fatima Borges, CNPAT; Francisco das Chagas Oliveira Freire, CNPAT. |
Título: |
Tropical and subtropical fruit fermented beverages. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: RAY, R. C.; WARD, O. P. (Ed.). Microbial biotechnology in horticulture. Enfield: Science Publishers, 2008. |
Volume: |
v. 3, cap.2 |
Páginas: |
p. 34-69 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Subtropical; Tropical. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00552naa a2200181 a 4500 001 1427298 005 2017-06-09 008 2008 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMUNIZ, C. R. 245 $aTropical and subtropical fruit fermented beverages. 260 $c2008 300 $ap. 34-69 v. 3, cap.2 490 $vv. 3, cap.2 653 $aSubtropical 653 $aTropical 700 1 $aBORGES, M. F. 700 1 $aFREIRE, F. das C. O. 773 $tIn: RAY, R. C.; WARD, O. P. (Ed.). Microbial biotechnology in horticulture. Enfield: Science Publishers, 2008.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
27/01/2006 |
Data da última atualização: |
27/01/2006 |
Autoria: |
PAULA, G. F. de; PEREIRA, R. T.; CORREA, A. A.; OLIVEIRA, R. I. de; MENDONÇA, T. S.; NAIME, J. M.; MATTOSO, L. H. C. |
Título: |
Global quality evaluation of roasted coffe with ultra-thins films of conjugated polymers. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO DA REDE DE NANOBIOTECNOLOGIA, 4., 2005, Campinas. Livro de resumos... Campinas: UNICAMP, 2005. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The sensorial analysis of foods and beverages is a very important stage in the development of new products and quality control on the food industry. In a general way, there's no available instrumentation to evaluate the complex, subjective attributes like body, taste, flavor, etc, which have high relevance to consumer and which lacks direct correlation with chemical composition. |
Palavras-Chave: |
Coffee; Sensors. |
Thesaurus NAL: |
foods; polymers. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01089naa a2200241 a 4500 001 1029405 005 2006-01-27 008 2005 bl --- 0-- u #d 100 1 $aPAULA, G. F. de 245 $aGlobal quality evaluation of roasted coffe with ultra-thins films of conjugated polymers. 260 $c2005 520 $aThe sensorial analysis of foods and beverages is a very important stage in the development of new products and quality control on the food industry. In a general way, there's no available instrumentation to evaluate the complex, subjective attributes like body, taste, flavor, etc, which have high relevance to consumer and which lacks direct correlation with chemical composition. 650 $afoods 650 $apolymers 653 $aCoffee 653 $aSensors 700 1 $aPEREIRA, R. T. 700 1 $aCORREA, A. A. 700 1 $aOLIVEIRA, R. I. de 700 1 $aMENDONÇA, T. S. 700 1 $aNAIME, J. M. 700 1 $aMATTOSO, L. H. C. 773 $tIn: REUNIÃO DA REDE DE NANOBIOTECNOLOGIA, 4., 2005, Campinas. Livro de resumos... Campinas: UNICAMP, 2005.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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