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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
13/04/2011 |
Data da última atualização: |
13/04/2011 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
VARGAS, E. A.; SILVA, F. B.; SANTOS, E. A.; SOUZA, S. M.; SOUZA, S. E.; CORRÊA, T. B. S.; FRANÇA, R. C. A.; AMORIM, S. S.; PFENNING, L. H.; BATISTA, L. R.; PEREIRA, R. T. G.; NOGUEIRA, M. D.; NACIF, A. P.; AFONSO JUNIOR, P. C. |
Afiliação: |
MINISTRY OF AGRICULTURE; DECAF/PR; MINISTRY OF AGRICULTURE; EPAMIG; UNIVERSIDADE ESTADUAL DA BAHIA; MINISTRY AGRICULTURE; MINISTRY OF AGRICULTURE; UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS; EPAMIG; UFLA; INSTITUTO ADOLFO LUTZ; PAULO CESAR AFONSO JUNIOR, SAPC. |
Título: |
Influence of coffee processing and defects on the incidence and occurrence of ochratoxin A. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In:INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 20., 2004, Bangalore, India. Anais... Montpellier, France: Association for Science and Information on Coffee, 2005. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
762 coffee samples (1 kg) ? most of dried processed arabica coffee from several stages of pre and post harvest ? were collected from different regions of Brazil according to a sample history questionnaire. Among them 60 samples (16 kg) were classified and sorted by defects, according to Brazilian Classification, in 13-17 types of defects: black, sour, insect damage beans, malformed, shell, immature, bean with fox silver skin, pulp nipped bean, broken, parchment, sticks, among others. All 762 samples and fractions of defects (446 subsamples) in the coffee samples were analysed for OTA and the influence and impact of coffee processing and the presence of defects in the OTA contamination were determined. |
Palavras-Chave: |
Coffee. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/32651/1/Influence-of-Coffee-Processing.pdf
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Marc: |
LEADER 01638nam a2200277 a 4500 001 1885805 005 2011-04-13 008 2005 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aVARGAS, E. A. 245 $aInfluence of coffee processing and defects on the incidence and occurrence of ochratoxin A.$h[electronic resource] 260 $aIn:INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 20., 2004, Bangalore, India. Anais... Montpellier, France: Association for Science and Information on Coffee, 2005. 1 CD-ROM.$c2005 520 $a762 coffee samples (1 kg) ? most of dried processed arabica coffee from several stages of pre and post harvest ? were collected from different regions of Brazil according to a sample history questionnaire. Among them 60 samples (16 kg) were classified and sorted by defects, according to Brazilian Classification, in 13-17 types of defects: black, sour, insect damage beans, malformed, shell, immature, bean with fox silver skin, pulp nipped bean, broken, parchment, sticks, among others. All 762 samples and fractions of defects (446 subsamples) in the coffee samples were analysed for OTA and the influence and impact of coffee processing and the presence of defects in the OTA contamination were determined. 653 $aCoffee 700 1 $aSILVA, F. B. 700 1 $aSANTOS, E. A. 700 1 $aSOUZA, S. M. 700 1 $aSOUZA, S. E. 700 1 $aCORRÊA, T. B. S. 700 1 $aFRANÇA, R. C. A. 700 1 $aAMORIM, S. S. 700 1 $aPFENNING, L. H. 700 1 $aBATISTA, L. R. 700 1 $aPEREIRA, R. T. G. 700 1 $aNOGUEIRA, M. D. 700 1 $aNACIF, A. P. 700 1 $aAFONSO JUNIOR, P. C.
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
Data corrente: |
31/03/2017 |
Data da última atualização: |
30/03/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
DINATO, N. B.; SANTOS, I. R. I.; LEONARDECZ NETO, E.; PAULA, A. F. de; FÁVERO, A. P. |
Afiliação: |
NAIANA BARBOSA DINATO, UFSCAR.; IZULME RITA IMACULADA SANTOS, Cenargen; EDUARDO LEONARDECZ NETO, UFSCAR.; AILTON FERREIRA DE PAULA, UFSCAR.; ALESSANDRA PEREIRA FAVERO, CPPSE. |
Título: |
Conservação a longo prazo de grãos de pólen de Paspalum notatum por criopreservação. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 4., 2016, Curitiba. Recursos genéticos no Brasil: a base para o desenvolvimento sustentável: anais. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Recursos Genéticos, 2016. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Forrageira; Viabilidade de pólen. |
Thesagro: |
Germoplasma. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/158409/1/Anais-CBRG-2016-pg-317.pdf
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Marc: |
LEADER 00739nam a2200181 a 4500 001 2067945 005 2023-03-30 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aDINATO, N. B. 245 $aConservação a longo prazo de grãos de pólen de Paspalum notatum por criopreservação.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 4., 2016, Curitiba. Recursos genéticos no Brasil: a base para o desenvolvimento sustentável: anais. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Recursos Genéticos$c2016 650 $aGermoplasma 653 $aForrageira 653 $aViabilidade de pólen 700 1 $aSANTOS, I. R. I. 700 1 $aLEONARDECZ NETO, E. 700 1 $aPAULA, A. F. de 700 1 $aFÁVERO, A. P.
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Registro original: |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia (CENARGEN) |
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