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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Hortaliças; Embrapa Meio-Norte.
Data corrente:  29/11/2012
Data da última atualização:  01/06/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  CARVALHO, L. C. B.; SILVA, K. J. D. e; ROCHA, M. de M.; SOUSA, M. B. de; PIRES, C. de J.; NUNES, J. A. R.
Afiliação:  LEONARDO CASTELO BRANCO CARVALHO, UFPI; KAESEL JACKSON DAMASCENO E SILVA, CPAMN; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; MASSAINE BANDEIRA DE SOUSA, UFPI; CAROLLINE DE JESÚS PIRES, UFPI; JOSÉ AIRTON RODRIGUES NUNES, UFLA.
Título:  Phenotypic correlations between combining abilities of F2 cowpea populations.
Título original:  Correlações fenotípicas entre as capacidades de combinação em populações F2 de feijão-caupi.
Ano de publicação:  2012
Fonte/Imprenta:  Crop Breeding and Applied Biotechnology, Viçosa, MG, v. 12, n. 3, p. 211-214, 2012.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Cowpea is a crop that has become socio-economically relevant, mainly in developing countries. Correlation studies are important to determine the association between quantitative traits and yield to guide the selection, i.e., choose direct or indirect selection. The objective was to estimate the correlations between six agronomic traits in cowpea as well as the correlations between the estimates of combining abilities of parents. Genotypes with high pod weight and pod length, 100-grain weight, and number of beans per pod should be used to improve grain yield in cowpea. The breeder should preferably insert plants into his group of crosses that have a high combining ability for pod length, number of grains per pod and yield per plot.
Palavras-Chave:  Análise dialélica; Capacidade combinatória; Dialelo; Feijão caupi; Vignia unguiculata.
Thesagro:  Seleção; Vigna Unguiculata.
Categoria do assunto:  --
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/71119/1/PopulacoesCaupiKaesel.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Meio-Norte (CPAMN)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPH38271 - 1ADDAP - PP631.53631.53
CPAMN27802 - 1UPCAP - PPS 139/122012.00139
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Biblioteca(s):  Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  15/02/2016
Data da última atualização:  26/04/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  PADILHA, C. V. S.; LIMA, M. S.; PEREIRA, G. E.; LIMA, P. M. C.
Afiliação:  C. V. S. PADILHA, IF Sertão Pernambucano; M. S. LIMA, IF Settão Pernambucano; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA; P. M. C. LIMA, IF Sertão Pernambucano.
Título:  Influence of temperature and storage time on anthocyanin stability of grape juice treated by hot filling.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia, 2015.
Descrição Física:  1 Pen drive.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of this study was to analyze the storage temperatures on anthocyanins content of grape juices bottled hot, simulating inadequate cooling and storage conditions.
Palavras-Chave:  Antocianinas; Suco de uva; Temperaturas.
Thesagro:  Armazenamento; Uva; Vitis Vinifera.
Thesaurus NAL:  Grapes.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/138938/1/Giuliano-451.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPUV16361 - 1UPCAA - DD663.216.01011
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