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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
13/12/2011 |
Data da última atualização: |
01/11/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FONSECA, M. D.; VIANA, E. de S.; JESUS, J. L. de; REIS, R. C.; SACRAMENTO, C. K. DO. |
Afiliação: |
M. D. FONSECA, FAMAM; ELISETH DE SOUZA VIANA, CNPMF; JACIENE LOPES DE JESUS, CNPMF; RONIELLI CARDOSO REIS, CNPMF; C. K. DO SACRAMENTO, UESC. |
Título: |
Preference mapping of different ratios of banana and Araça-Boi in jam production. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: PROMUSA SYMPOSIUM, 2011, Salvador. Bananas and plantains: toward sustainable global production and improved uses: abstracts. [Montepellier.]: [Bioversity International, 2011. p.171-172. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Banana, grown in tropical and subtropical regions, is a popular fruit worldwide. As a climacteric fruit, it is extremely perishable, causing high post-harvest losses. Jellies are the second most important product of commercial importance for the Brazilian fruit-canning industry. Jelly is easy to be produced, adds value to the fruit, allows preservation for a prolonged period and allows the development of new flavours through fruit mixtures. |
Palavras-Chave: |
Araça-Boi. |
Thesagro: |
Banana. |
Thesaurus Nal: |
sensory evaluation. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01139nam a2200193 a 4500 001 1909618 005 2013-11-01 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFONSECA, M. D. 245 $aPreference mapping of different ratios of banana and Araça-Boi in jam production. 260 $aIn: PROMUSA SYMPOSIUM, 2011, Salvador. Bananas and plantains: toward sustainable global production and improved uses: abstracts. [Montepellier.]: [Bioversity International, 2011. p.171-172.$c2011 520 $aBanana, grown in tropical and subtropical regions, is a popular fruit worldwide. As a climacteric fruit, it is extremely perishable, causing high post-harvest losses. Jellies are the second most important product of commercial importance for the Brazilian fruit-canning industry. Jelly is easy to be produced, adds value to the fruit, allows preservation for a prolonged period and allows the development of new flavours through fruit mixtures. 650 $asensory evaluation 650 $aBanana 653 $aAraça-Boi 700 1 $aVIANA, E. de S. 700 1 $aJESUS, J. L. de 700 1 $aREIS, R. C. 700 1 $aSACRAMENTO, C. K. DO
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
29/07/2015 |
Data da última atualização: |
19/08/2015 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PEREIRA, A. S.; SANTOS, E. H. dos; EVANGELISTA, S. R. M.; ASSAD, E. D.; ROMANI, L. A. S.; OTAVIAN, A. F. |
Afiliação: |
ANDERSON SOARES PEREIRA, CNPMA; EDGARD HENRIQUE DOS SANTOS, CNPTIA; SILVIO ROBERTO MEDEIROS EVANGELISTA, CNPTIA; EDUARDO DELGADO ASSAD, CNPTIA; LUCIANA ALVIM SANTOS ROMANI, CNPTIA; ADRIANO FRANZONI OTAVIAN, CNPTIA. |
Título: |
Compilação de coeficientes de cultura (Kc) determinados em condições brasileiras. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE AGROMETEOROLOGIA, 14., 2005, Campinas/SP. Agrometeorologia, agroclimatologia e agronegócio. Campinas/SP: CBAgro, 2005. p. 1-2. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
This study is a bibliographical research about crop coefficients (Kc) obtained in Brazilian conditions. The results showed that Kc values must be standardized, mainly in relation to its determination and presentation. Kc determinations needs to include a larger number of crops and with larger representation of the environmental conditions. |
Thesagro: |
Colheita. |
Thesaurus NAL: |
Crop coefficient. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/127141/1/2005AA-051.pdf
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Marc: |
LEADER 01037nam a2200193 a 4500 001 2020796 005 2015-08-19 008 2005 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPEREIRA, A. S. 245 $aCompilação de coeficientes de cultura (Kc) determinados em condições brasileiras.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE AGROMETEOROLOGIA, 14., 2005, Campinas/SP. Agrometeorologia, agroclimatologia e agronegócio. Campinas/SP: CBAgro, 2005. p. 1-2.$c2005 520 $aThis study is a bibliographical research about crop coefficients (Kc) obtained in Brazilian conditions. The results showed that Kc values must be standardized, mainly in relation to its determination and presentation. Kc determinations needs to include a larger number of crops and with larger representation of the environmental conditions. 650 $aCrop coefficient 650 $aColheita 700 1 $aSANTOS, E. H. dos 700 1 $aEVANGELISTA, S. R. M. 700 1 $aASSAD, E. D. 700 1 $aROMANI, L. A. S. 700 1 $aOTAVIAN, A. F.
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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