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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  09/03/2020
Data da última atualização:  09/03/2020
Tipo da produção científica:  Autoria/Organização/Edição de Livros
Autoria:  FREITAS, S. T. de; PAREEK, S. (ed.).
Afiliação:  SERGIO TONETTO DE FREITAS, CPATSA; SUNIL PAREEK, National Institute of Food Technology - India.
Título:  Postharvest physiological disorders in fruits and vegetables.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Boca Raton: CRC Press, 2019.
Páginas:  823p.
Descrição Física:  il. color.
ISBN:  9781138935508; 978-1-138-03550-8
Idioma:  Português
Conteúdo:  This book, chock full of color illustrations, addresses the main postharvest physiological disorders studied in fruits and vegetables. For a wide variety of fruits and vegetables, Postharvest Physiological Disorders in Fruits and Vegetables describes visual symptoms, triggering and inhibiting mechanisms, and approaches to predict and control these disorders after harvest. Color photographs illustrate the disorders, important factors, physiology, and management. The book includes a detailed description of the visual symptoms, triggering and inhibiting mechanisms, and possible approaches to predict and control physiological disorders. The mechanisms triggering and inhibiting the disorders are discussed in detail in each chapter, based on recent studies, which can help readers better understand the factors regulating each disorder. The description of possible approaches to predict and control each disorder can help growers, shippers, wholesalers, and retailers to determine the best management practices to reduce disorder incidence and crop losses. Features:Presents visual symptoms of postharvest physiological disorders that will help readers to precisely identify the disorders in fruits and vegetables; Details mechanisms triggering and inhibiting the postharvest disorders; Explains possible approaches to predict and control these disorders; Suggests the best postharvest management approaches for each crop; Although there are many scientific publications on postharvest physiolog... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Fisiologia de pós-colheita; Manejo de pós-colheita; Tecnologia de pós-colheita.
Thesagro:  Distúrbio Fisiológico; Doença; Fisiologia; Fruticultura; Hortaliça; Legume; Perda Pós-Colheita; Pós-Colheita.
Thesaurus Nal:  Postharvest diseases; Postharvest physiology; Postharvest technology.
Categoria do assunto:  A Sistemas de Cultivo
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPATSA59095 - 1UPCLV - PP631.56F866p2020.00002
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Biblioteca(s):  Embrapa Arroz e Feijão.
Data corrente:  09/01/2018
Data da última atualização:  09/01/2018
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  OLIVEIRA, C. J. P. de; OLIVEIRA, L. F. C. de; SILVA, A. G.; CABRERA DIAZ, J. L.; KUSDRA, G. do R. F.; OLIVEIRA, M. G. de C.
Afiliação:  CACIO JOSE PERES DE OLIVEIRA, estagiário CNPAF; LUCIENE FROES CAMARANO DE OLIVEIRA, CNPAF; ALUISIO GOULART SILVA, CNPAF; JOSE LUIS CABRERA DIAZ, CNPAF; GERMANO DO ROSARIO FERREIRA KUSDRA, EMATER-PR; MARCIA GONZAGA DE CASTRO OLIVEIRA, CNPAF.
Título:  Desempenho produtivo da cultivar de feijão BRS Esteio em unidades demonstrativas na região Centro-Sul do Paraná, 2015/2016.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  In: SEMINÁRIO JOVENS TALENTOS, 11., 2017, Santo Antônio de Goiás. Coletânea dos resumos apresentados. Santo Antônio de Goiás: Embrapa Arroz e Feijão, 2017.
Páginas:  p. 47.
Série:  (Embrapa Arroz e Feijão. Documentos, 316).
Idioma:  Português
Conteúdo:  O objetivo deste estudo foi demonstrar o desempenho da cultivar BRS Esteio no Paraná, utilizando os resultados das Unidades Demonstrativas (UDs) conduzidas pela Emater, no escopo do Projeto Centro-Sul de Feijão e Milho. Em todas as UDs foi aplicado um questionário estruturado onde as variáveis consultadas foram: produtividade (kg ha-1), sistema de plantio (direto ou convencional) e data de plantio.
Palavras-Chave:  BRS Esteio.
Thesagro:  Feijão; Performance; Phaseolus vulgaris; Variedade.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/170619/1/page-47.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPAF35089 - 1UPCRA - DD20172017
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