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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Rondônia. |
Data corrente: |
30/08/2006 |
Data da última atualização: |
30/08/2006 |
Autoria: |
CAVALCANTE, I. H. L.; CAVALCANTE, L. F.; OLIVEIRA, F. A. de; ARAUJO, F. A. R. de. |
Título: |
Produção, exportação de nutrientes e composição mineral em dois genótipos de goiabeira. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
Científica, Universidade Estadual Paulista,SP, v.33, n.2, 2005 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Foram avaliadas produção, exportação de macro e micronutrientes com a colheita e composição mineralde frutos dos genótipos de goiabeira(Psidium guajava L.) |
Palavras-Chave: |
Alimentação humana. |
Thesagro: |
Psidium Guajava. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Rondônia (CPAF-RO) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
12/01/2005 |
Data da última atualização: |
08/03/2010 |
Autoria: |
LEITE, F. L.; BORATO, C. E.; OLIVEIRA JR. O. N.; HERRMANN, P. S. P.; MATTOSO, L. H. C. |
Título: |
Study of adsorption of polyelectrolytes using atomic force spectroscopy. |
Ano de publicação: |
2004 |
Fonte/Imprenta: |
In: The polymer processing society PPS 2004 Americas Regional Meeting. Anais... Florianópolis, 2004, p.152-153. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Recent developments in taste sensors have shown that extremely high sensivity can be achieved if the sensing units are made up with nanostructured organic films deposited onto interdigitated electrodes, and the principle of detection is impedance spectroscopy.
Since the performance of sensing units is governerd by surface forces, measurements of interactions between surfaces bearing polyelectrolyte layers can provide a useful insight into the mechanisms responsible for detection of trace amounts of pollutants in waters. |
Palavras-Chave: |
Espectroscopia; Força atômica; Polieletrólito; Sensores. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01187naa a2200217 a 4500 001 1028752 005 2010-03-08 008 2004 bl --- 0-- u #d 100 1 $aLEITE, F. L. 245 $aStudy of adsorption of polyelectrolytes using atomic force spectroscopy. 260 $c2004 520 $aRecent developments in taste sensors have shown that extremely high sensivity can be achieved if the sensing units are made up with nanostructured organic films deposited onto interdigitated electrodes, and the principle of detection is impedance spectroscopy. Since the performance of sensing units is governerd by surface forces, measurements of interactions between surfaces bearing polyelectrolyte layers can provide a useful insight into the mechanisms responsible for detection of trace amounts of pollutants in waters. 653 $aEspectroscopia 653 $aForça atômica 653 $aPolieletrólito 653 $aSensores 700 1 $aBORATO, C. E. 700 1 $aOLIVEIRA JR. O. N. 700 1 $aHERRMANN, P. S. P. 700 1 $aMATTOSO, L. H. C. 773 $tIn: The polymer processing society PPS 2004 Americas Regional Meeting. Anais... Florianópolis, 2004, p.152-153.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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