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Registros recuperados : 54 | |
22. | | BARBOSA, H. F.; REGO, L. J. S.; PIERO, M. E.; NOCE, R.; OLIVEIRA, J. M. de; GAMA, J. R. V. Risk-return and difference of ipe wood price in Pará and São Paulo markets. Cerne, Lavras, v. 20, n. 1, p. 69-72, jan./mar. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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23. | | BLANCO, D. G.; OLIVEIRA, J. M. de; FERREIRA, C. T.; ALFAIA, J. P. de; NORONHA, A. C. da S. Tamarixia radiata (Hymenoptera: Eulophidae) parasitoide de Diaphorina citri em municípios do estado do Pará. In: ENCONTRO AMAZÔNICO DE AGRÁRIAS, 7., 2015, Belém, PA. Segurança alimentar: diretrizes para Amazônia. Belém, PA: UFRA, 2015. 1 CD-ROM. VII ENAAg. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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24. | | OLIVEIRA, J. M. de; NORONHA, A. C. da S.; DUARTE, P. R. M.; CARVALHO, J. E. U. de. Inseto galhador em mudas de bacurizeiro (Platonia insignis). In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 18.; SEMINÁRIO DE PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA AMAZÔNIA ORIENTAL, 2., 2014, Belém, PA. Anais. Belém, PA: Embrapa Amazônia Oriental, 2014. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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27. | | OLIVEIRA, J. M. de; NORONHA, A. C. da S.; ALFAIA, J. P. de; CUNHA, E. F. M. Coleobrocas em acessos do banco de germoplasma de mandioca da Embrapa Amazônia Oriental. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 18.; SEMINÁRIO DE PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA AMAZÔNIA ORIENTAL, 2., 2014, Belém, PA. Anais. Belém, PA: Embrapa Amazônia Oriental, 2014. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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28. | | OLIVEIRA JÚNIOR, L. F. G.; SILVA, M. G. da; OLIVEIRA, J. M. de; SANTOS, F. A. dos; VARGAS, H. Efeito de absorvedor de etileno no armazenamento de mamão (Carica papaya L.) em diferentes temperaturas, investigado por laser fotoacústico e colorímetro de Hunter. Revista Ceres, Viçosa, v. 53, n. 308, p. 487-494, jul./ago. 2006. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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30. | | BESSA, M. E. De; RODARTE, M. P.; OTENIO, M. H.; STRINGHETA, P. C.; OLIVEIRA, J. M. De; BARBOSA, J. C.; PINTO, M. A. De O. Sensory perception of the fermented goat milk: potential application of the DSC method. Food Science and Technology, v. 36, n. 3, p. 406-412, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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32. | | NOCE, R.; SILVA, M. L. da; MENDES, L. M.; SOUZA. A. L. de; SILVA, O. M. da; OLIVEIRA, J. M. de; CARVALHO, R. M. M. A. Preço relativo e competitividade no mercado internacional de compensado. Cerne, Lavras, v. 13, n. 1, p. 51-56, jan./mar. 2007. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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34. | | NORONHA, A. C. da S.; ISHIDA, A. K. N.; MENDONÇA, C. L. G. de; OLIVEIRA, J. M. de; FERREIRA, C. T. Brevipalpus phoenicis e predadores Phytoseiidae em citros no estado do Pará. In: CONFERÊNCIA NACIONAL DE DEFESA AGROPECUÁRIA, 4., 2013, Belém, PA. Defesa agropecuária e sustentabilidade. Belém, PA: SBDA, 2014. p. 179-180. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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35. | | NOCE, ROMMEL; CANTO, J. L. do; OLIVEIRA, J. M. de; CARVALHO, R. M. M. A.; BRAGA, M. J.; SILVA, M. L. da; MENDES, L. M. Choque de preço no mercado de carvão vegetal: 1997/2005. Cerne, Lavras, v. 14, n. 1, p. 17-22, jan./mar. 2008. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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36. | | CANTO, J. L. do; COELHO, F. M. G.; NOCE, R.; MACHADO, C. C.; REZENDE, J. L. P. de; MENDES, L. M.; OLIVEIRA, J. M. de. Aspectos sociais do fomento florestal no Estado do Espírito Santo. Cerne, Lavras, v. 15, n. 2, p. 123-132, abr./jun. 2009. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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37. | | AIDAR, T.; KOLLER, W. W.; RODRIGUES, S. R.; CORREA, A. M.; SILVA, J. C. C. da; BALTA, O. dos S.; OLIVEIRA, J. M. de; OLIVEIRA, V. L. de. Besouros Coprofagos (Coleoptera: Scarabaeidae) coletados em Aquidauana, MS, Brasil. Anais da Sociedade Entomologica do Brasil, Londrina, v. 29, n. 4, p. 817-820, dez. 2000. Título em inglês: Coprophagous Beetles (Coleoptera: Scarabaeidae)Collected in Aquidauana, MS, Brazil. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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39. | | OLIVEIRA, J. M. DE; DIAS, N. da S.; MELO, J. W. DA S.; SARAIVA, W. V. A.; MUNIZ, C. R.; COSTA-LIMA, T. C. da; OLIVEIRA, V. R.; MACIEL, G. P. DE S. Leaf morphology of melon mediates feeding and oviposition preference, and immature survival of Liriomyza sativae (Blanchard) (Diptera: Agromyzidae). Phytoparasitica, fev., 2021. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Hortaliças; Embrapa Semiárido. |
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40. | | SCHWERTNER, D. V.; WAGNER, J. F.; MATTIONI, T. C.; FONTANIVA, C.; BANDEIRA, T. P.; VIERA, R.; OLIVEIRA, J. M. de; SILVA, A. J. da; MAIXNER, A. R.; SILVA, J. A. G. da. Análise de trilha para componentes diretos do rendimento e parâmetro fisiológicos em girassol. In: REUNIÃO NACIONAL DE PESQUISA DO GIRASSOL, 18., SIMPÓSIO NACIONAL SOBRE A CULTURA DO GIRASSOL, 6., 2009. Pelotas. Anais... Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2009. p. 329-330. Editado por Ana Claudia Barneche de Oliveira, Ana Paula Afonso Scheneid da Rosa e Márcia Vizzotto. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 54 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
17/02/2017 |
Data da última atualização: |
30/01/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
BESSA, M. E. De; RODARTE, M. P.; OTENIO, M. H.; STRINGHETA, P. C.; OLIVEIRA, J. M. De; BARBOSA, J. C.; PINTO, M. A. De O. |
Afiliação: |
Martha Eunice de Bessa, CES/JF; Miriam Pereira Rodarte, UFJF; MARCELO HENRIQUE OTENIO, CNPGL; Paulo Cesar Stringheta, UFV/VIÇOSA; Juliana Mauricio de Oliveira, UFJF; Jucélia Silva Barbosa, UFJF; Miriam Aparecida de Oliveira Pinto, UFJF. |
Título: |
Sensory perception of the fermented goat milk: potential application of the DSC method. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Food Science and Technology, v. 36, n. 3, p. 406-412, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Goat milk and its derivatives present proven beneficial health properties; however, some sensory aspects associated to consumers? expectations restrict the consumption growth for these products. In this work, fermented caprine milk formulations have been evaluated utilizing the methodology of Discourse of the Collective Subject (Discurso do Sujeito Coletivo ? DSC) associated to sensory analysis, in order to evaluate the perception of fermented caprine milk by consumers. The physicochemical and microbiological requisites of the fermented milk formulations evaluated during the storage, were according to current legislation. The probiotic characteristics of evaluated formulations were preserved, presenting viable cells counts for Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium BB-12, and Streptococcus thermophilus higher than 1x106 CFU/mL, along 28 days of storage. The Discourse of the Collective Subject results have shown that the typical taste and flavor, present in products derived from caprine milk, did not influence the purchase intention, which was expressive for all fermented milks. The Discourse of the Collective Subject has elucidated the consumers? perspective, determining then both, the consumers? profile and the factors interfering on the acquisition of fermented caprine milk. |
Palavras-Chave: |
Caprine milk; Consumer; Discourse of the Collective Subject. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156031/1/Cnpgl-2016-FoodSciTech-Sensory.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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