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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoPEREZ DIAZ, F. Factores ambientales que afectan la produccion de yuca. Informacion Express: viandas hortalizas y granos, v.11, n.1, p.31-32, 1987.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSANTIAGO, J.; DIAZ, F. Efecto supresor del acido tricoico de Staphylococcus aureus en linfocitos de raton. In: CONGRESO PANAMERICANO DE CIENCIAS VETERINARIAS, 13., 1992, Santiago. Resumenes... Santiago: Asociacion Panamericana de Ciencias Veterinarias, 1992. Resumene P-356.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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3.Imagem marcado/desmarcadoBELTRA, R.; DIAZ, F.; RUBIOHUERTOS, M. Nodule-like structures induced on legume roots by the sterile fraction of nucleic acids isolated from Rhizobium species. Zentralbl. Bakteriol. Parasitenk., v.136, n.1, p.31-41, 1981.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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4.Imagem marcado/desmarcadoDÍAZ, F.; SANTIAGO, J.; RAMIREZ, M. Utilizacion de la alfa-hemolisina de Staphylococcus aureus como imunogeno. In: CONGRESO PANAMERICANO DE CIENCIAS VETERINARIAS, 13., 1992, Santiago. Resumenes... Santiago: Asociacion Panamericana de Ciencias Veterinarias, 1992. Resumene P-355.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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5.Imagem marcado/desmarcadoBUCKHARDT, D.; DÍAZ, F.; QUEIROZ, D. L. de. Four new neotropical Trioza species associated with Loranthaceae (Santalales) and comments on mistletoe inhabiting psyllids (Hemiptera, Psylloidea). Alpine Entomology, v. 1, p. 91-108, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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6.Imagem marcado/desmarcadoSQUIBB. R. L.; DIAZ, F.; FUENTES, A.; GUZMÁN, M.; SCRIMSHAW, N. S. The relation of forages to nutrition problems in the American Tropics. In: INTERNATIONAL GRASSLAND CONGRESS, 6., 1952, State College, PA. Proceedings... State College, PA: Pennsylvania State College, 1952. v. 2. p. 1544-1549.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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7.Imagem marcado/desmarcadoMORENO MEDINA, J.; MARTINEZ CARRILLO, J. L.; GARCIA MIRANDA, L.; LEGASPI DIAZ, F.; OJEDA MONTOYA, M. R. El cultivo del trigo en el Valle de Mexicali. Mexicali, Baja California: SAG-INIA-CIANO, 1975. 10 p. (CIANO. Circular, 81).

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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8.Imagem marcado/desmarcadoNUTTI, M. R.; BEBBE, S.; GRENIER, C.; SAN VICENTE, F.; DIAZ, F.; CEBALLOS, H.; CARVALHO, J. L. V. de; THOME, J.; GONZÁLEZ, C. El progreso de las acciones de biofortificacíon en Latinoamérica y el Caribe. In: REUNIÓN ANUAL DEL PROGRAMA COOPERATIVO CENTROAMERICANO PARA EL MEJORAMIENTO DE CULTIVOS Y ANIMALES, 63., 2018, Panamá. Innovación tecnológica para el desarrollo sostenible del agro y la soberanía alimentaria: compendio de resúmenes. Panamá: IDIAP 2018. p. 95. PCCMCA 2018. 23 a 27 de abril de 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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9.Imagem marcado/desmarcadoGRÜNEBERG, W. J.; MA. D.; MWANGA, R. O. M.; CAREY, E. E.; HUAMANI, F.; DIAZ, F.; EYZAGUIRRE, R.; GUAF, M.; JUSUF, M.; SONG, Y.-S.; KARUNIAWAN, A.; TJINTOKOHADI, K.; ANIL, S. R.; SHOFIUR RAHAMAN, E. H. M.; HOSSAIN, M.; ATTALURI, S.; SOME, K.; AFUAPE, S.; ADOFO, K.; LUKONGE, E.; KARANJA, L.; NDIRIGWE, J.; SSEMAKULA, G.; AGILI, S.; RANDRIANAIVOARIVONY, J. M.; CHIONA, M.; CHIPUNGU, F.; LAURIE, S.; RICARDO, J.; ANDRADE, M.; FERNANDES, F. R.; MELLO, A. F. S.; KHAN, A.; LABONTE, D. R.; YENCHO, G. C. Advances in sweetpotato breeding from 1993 to 2012. In: LOW, J.; NYONGESA, M.; QUINN, S.; PARKER, M. (Ed.). Potato and sweetpotato in Africa: transforming the value chains for food and nutrition security. Wallingford: Cabi, 2015. p. 1-77.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  02/06/2021
Data da última atualização:  02/06/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  ARGENTA, L. C.; FREITAS, S. T. de; MATTHEIS, J. P.; VIEIRA, M. J.; OGOSHI, C.
Afiliação:  LUIZ C. ARGENTA, EPAGRI; SERGIO TONETTO DE FREITAS, CPATSA; JAMES P. MATTHEIS, U.S. DEPARTMENT OF AGRICULTURE. AGRICULTURAL RESEARCH SERVICE TREE FRUIT RESEARCH; MARCELO J. VIEIRA, Fischer S/A Agroindustria, Rodovia SC 355, Km 24, Fraiburgo, SC; CLAUDIO OGOSHI, EPAGRI.
Título:  Characterization and quantification of postharvest losses of apple fruit stored under commercial conditions.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  Hortscience, v. 56, n.5, p. 608-616, 2021.
ISSN:  0018-5345
DOI:  https://doi.org/10.21273/HORTSCI15771-
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objectives of this study were to characterize and quantify postharvest losses of apples under commercial conditions in Santa Catarina state, Brazil. Two experiments were conducted using ?Gala? and ?Fuji? apples. The first experiment was to characterize and quantify the most important causes of loss of fruit treated or not treated with 1-methylcyclopropene (1-MCP) then held in controlled atmosphere (CA) storage. This experiment was conducted in commercial storage facilities from 2007 to 2010. In each year, 10 samples of ≈380 kg each for ?Gala? and 400 kg each for ?Fuji? were collected from bins of commercially harvested fruit from each of 15 ?Gala? and 17 ?Fuji? orchards. Half of the samples from each orchard were treated with 1-MCP at harvest. Fruit were stored in CA, at 0.7 °C, for 150 to 300 days. After storage, one subsample of 100 disorder-free apples were selected from each sample and held at 22 °C for 7 days to simulate shelf-life conditions. The fruit were analyzed after CA storage and shelf life for the incidence of disorders. The second experiment was conducted in 2011 to identify the main fungi causing decay during storage. In this study, apples were stored in 10 commercial CA storage rooms at 0.7 °C for 180 to 240 days. After storage, fruit with decay symptoms were collected at the commercial sorting line. A total of 10 samples of 100 decayed apples were taken throughout the sorting period for each cultivar and storage room. The fungal decays were identi... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Doença pós colheita; MCP; Santa Catarina.
Thesagro:  Distúrbio Fisiológico; Doença; Fruta; Maçã; Perda Pós-Colheita; Pós-Colheita; Qualidade.
Thesaurus NAL:  Fruit quality; Malus; Postharvest diseases; Root rot; Tropical and subtropical fruits.
Categoria do assunto:  G Melhoramento Genético
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/223593/1/Characterization-and-Quantification-of-Postharvest-HortScience.-56.2021.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA59553 - 1UPCAP - DD
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